Reklama

Reklama

Body Brokers

Trailer 1

Obsahy(1)

Utah (Jack Kilmer) a Opal (Alice Englert) jsou feťáci žijící na ulicích venkovského Ohia, dokud je zdánlivě náhodné setkání se záhadným Woodem (Michael Kenneth Williams) přivede do Los Angeles na drogovou léčbu. Zdá se, že Utah našel střízlivost s pomocí cvokařky z léčebného centra doktorky White (Melissa Leo) a May (Jessica Rothe). Brzy zjistí, že léčba drogami je jen zástěrkou pro predátorský byznys, který nabírá narkomany k náboru dalších narkomanů. Utah není výjimkou. Wood a jeho parťák z drogové terapie Vin (Frank Grillo) vezmou Utah pod svá křídla, představují mu dobrý život, i když závislost zůstává jeho největší překážkou. (JasonCZ)

(více)

Recenze (6)

honelnik 

všechny recenze uživatele

Mam taký pocit že na papieri to malo byt niečo ako Wolf of Rehab, ale pán režisér/scenárista by sa musel rozhodnúť kto je hlavná postava a čo ten film chce povedať. K filmu som sa dostal cez oveľa zaujímavejšie interview, v ktorom režisér ide oveľa viac do hĺbky o tomto šialenom systéme privátnych odvikačiek, ktorými si sám pár krát prešiel. Film ako taký je rozkročený medzi sociálnou kritikou, feťáckou drámou a korporátnym pornom, pokope to ale vôbec nedrží. Mohol z toho byt fajn dokument. Mladý Kilmer nič moc, Michael K. Williams je pán ako vždy a Frank Grillo hrá…….Franka Grilla. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na snímok s tematikou o feťákovi, ktorý sa nevie v živote zaradiť, nevýrazné. Ako sonda do života podpriemerno-priemerného Američana taktiež. Dôvod prečo možno snímok vidieť, je snaha o vykreslenie kapitalizmu. Presne takto funguje spoločnosť na tomto princípe. Prežijú len tí, čo nemajú chrbtovú kosť či morálku, pričom im nijak nevadí, že za sebou zanechávajú spúšť. Tak ale hlavne, že máme tú onú - DEMOKRACIU. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Zajímavá exkurze do světa drogově závislých a jejich tzv. léčbě. Po shlédnutí jsem se jen utvrdil v tom, že jednou fetka, navždy fetka. ()

SONYAGENT 

všechny recenze uživatele

Pravá Amerika, před pár týdny jsem se vrátil z LA a viděl jsem konec světa. Jeden bezdomovec a feťák vedle druhého, dvakrát denně střelba a helikoptéry, cestovky slibujou dovolenou snů, dostanete přesný opak.. vše jen o penězích, přetvářkách, falešných lidí a budovaní komunity, ze které těží jen Ti nahoře.. velkej průser, který je třeba držet co nejdál od Evropy. Snímek (dokument) ukazuje naprosto běžný život průměrného američana, který se hledá a pokud nemá štěstí na lidi, skončí buď ve škarpě nebo v lochu. ()

RudoKodo

všechny recenze uživatele

To Sonyagent Zavadzaju tam socik (bez ironie), tak sa necuduj.  Ved to si chcel, nie< Mal by nastat raj. Prava Amerika vyzerala uplne inak, nez si to socani dnes halucinuju. ()

Reklama

Reklama