Reklama

Reklama

Earwig

  • Francie Earwig (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film odehrávající se v Evropě v polovině 20. století vypráví o Albertovi (Paul Hilton), jenž je zaměstnán, aby se staral o Miu (Romane Hemelaers), dívku se zuby z ledu. Mia nikdy neopustila jejich byt do doby, než majitel bytu zavolá a dá Albertovi pokyn, že musí připravit jeho klientku k odchodu. (mikki089)

Recenze (3)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní art sračka..... Nebo co to vlastně bylo, nevím.... Vydržel jsem 38 minut. Nudný, nic neříkající děj s divnou holkou a tichým sluhou. Čekal jsem divný anglický film, no a jediné co bylo divné, že někdo tohle natočí a ještě za to zaplatí..... Pryč od toho..... ()

rivah 

všechny recenze uživatele

ŠKVOR...Padesátiletý zřízenec je najat, aby se staral o desetiletou dívku. Jeho nejdůležitějším úkonem je jí několikrát za den měnit zubní protézy zhotovené z ledu. Poslouchá pokyny dávané telefonicky, vyvádí ji konečně ven z bytu, aby si zvykla. Její protézy se změní na skleněné, občas krvácí z úst. Muž s ní odjíždí do nového sídla ..Klaustrofobická (Lynchovská) hororová nálada plná onirických, hypnotických obrazů je zdůrazněna šerosvitným laděním, děj se odvíjí takřka beze slova.... Poslední díl trilogie o dětech, které jsou skrze makabrózní rituály připravovány na děsivý život dospělých (?) (max.70%) ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

Očividně určeno pro diametrálně odlišné publikum, než jsem já. Kdo ve finále ten muž byl? a scéna s promítáním pocitů během jídla znamenala jako co? a mnohé další:) slušná, nic nevysvětlující haluz 😀 ()

Reklama

Reklama