Reklama

Reklama

Huang jin die xue

  • Hongkong 黃金喋血 (více)
Hongkong / Filipíny / USA, 1979, 88 min

Obsahy(1)

Bruce se vrátí do Manily vyšetřovat vraždu své sestry, Susan Chang. Najde amatérského boxera Ramona Rockyho Roblada, který jí osudovou noc pomáhal. Od Susan dostal neznámý klíč. Za Susaninu smrt jsou zodpovědní Black Dragon Society, kteří hledají posvátnou rukojeť samurajského meče, který obsahuje mapu, jež ukazuje cestu k místu, kde je ukryta jedna miliarda ve zlatě. Rocky je gangstery podezříván, že by mohl mít artefakt a při jeho hledání gang zabíjí jeho slepého otce. Mezitím se Bruce rozhodne na vlastní pěst vyšetřovat smrt své sestry. Jak jde po stopách gangu, postupně získává informace, a proto gang najme dva bojovníky, kteří se s ním mají vypořádat. O plánech Black Dragon se dozvídá Interpol a vyšle k vyšetřování svého agenta. Když Rockyho přátelé a rodina umírají, hledá pomoc u Bruce a Agentky Marlene. Všichni tři musí porazit organizovanou skupinu Black Dragon a najít artefakt. (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Miestnym expertom tu asi šibe co sa hodnotenia týka... Celé to bolo nejaké prestrelené. V pamäti mi ostala scéna kde Bolo Yeung zabije býka seknutím rukou. ()

Reklama

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Hudebně párkrát vykradnut Lalo Schifrin z Enter The Dragon (1973), funkově laděný dirigent Lawrence Chan v první půli úspěšně káže v podobném stylu. Překvapil mne výkon druhého hrdiny, celkem sympatický thajboxer na filipínské poměry a na ostatní bitky jde taky koukat. Le pokročil jak v choreografii, tak v muskulaci a sám film produkoval i režíroval. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Silný náboj guilty pleasure! Nekončíci volné pásmo soubojů a bitek, děj, choreografie i střih bez ladu a skladu, ale známé tvàře se předvádějí v sympatický formě ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama