Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

gpx 

všechny recenze uživatele

Nápad je dobrý, hlavní herci celkem sympatičtí. Jen to místy trochu unavuje. Např. scéna s paintballem je předlouhá a to vyvrcholení s ptačím hnízdem je klišé vzorec*, který byl zastaralý a nudný už v době Robina Williamse. *Tatínek dostane obligátní ránu do kulí, následně se totálne ztrapní přede všemi, zachová se jako bábovka, sketa a následně se submisivně podřídí své ženě. Tomu říkám americký mužský  vzor jak vystřižený z učebnice feminismu. Update: Ránu do kulí dostane později i podruhé, takže srandy kopec! ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Pekný, rodinný, oddychový film. Nenájdete tu nič prevratné, ani komplikované, ani nič čo nejako extra do seba zapadlo, alebo fungovalo. Nič ma na ňom extra nepobavilo, ani nenaštvalo... proste naozaj priemerný film pre mladé detské publikum, o tom, ako by sa deti mali snažiť prijímať a chápať svojich rodičov. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Pozor spoiler. Naivní rodinná komedie, která prostě nemá nikdy nikoho nikde urazit. Vemte si 45letý páreček , který si užívá sportů a dovolených a pak ding ding a ze dvou jich je pět. Nejstarší dceři je asi 18let a začíná se vzpírat své kruté, diktátorské mámě, které je stále 45let stejně jako tátovi. Děti rostou a rodiče jsou stále v perfektní formě jako navoskovaná jablka. Jednoho dne si poslechnou názor podivného učitele s křivými zuby, který poradí Yes day a tak se nám po útoku dvou vran dostane tatínek na jipku a maminka je po rvačce o růžovou plyšovou gorilu v lunaparku zatčena a odvezena do cely na policejní stanici. K tomu se ještě téměř dospělá dcerka rozbrečí na svém prvním koncertu pro náctileté...slzely mě oči z jarmarku trapnosti, kde realitu neviděli ani z vlaku, všechnu čest těm, kteří se u toho upřímně bavili..20% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Jedna rodina, tři spratci, dva rodiče. První půlka docela šla, bylo to i zábavné. Druhá půlka šla průběžně dolů a všechno pokazila. Propustka do celého světa zaručena - herci všech možných národností, těžkotonážní ženy, chyběly jen páry stejného pohlaví. Možná proto, že je film i pro děti. Ale kdo ví, jak to bude příště. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo otřesný. Zezačátku jsem trapnosti ještě přehlížel a říkal si, že né, to půjde. Ono to ale šlo stále míň a míň. Zápletka - budiž. Logika - radši nehledat. Ponaučení - jo, dobrý. Co ale dělá a shazuje celý film, jsou herci. Táta od rodiny by šel a snad jen ve scénách, kdy ulítává celá familie, se nechal strhnout k odpudivým kreacím. Máma v podání Garnerové je na tom mnohem, mnohem (a napsal bych i třetí mnohem, kdyby jí netrumflo několik tlustých ječících různě poblázněných ženských) hůř. Její už starší ksich při šklebení, hecování, rádoby naštvání a dalším pitvoření vypadá fakt strašně odpudivě. U dětí platí víceméně to samé. Nesympatické malé potvory. Snad jen nejstarší dceru bych díky její "vyspělosti", díky které se nepitvoří jako ostatní, ve filmu snesl. A tak snad jediným světlým bodem filmu je policista. Osamělý, trochu hláškující a docela sympaticky vypadající figurka. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama