Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mr. Lee (Kove) pořádá v Mexiku nelegální zápasy bojovníků. Zmanipuluje a do soutěže zatáhne také dva bratry - Rubena a Nicka. Ty totiž trénuje Shingo (Yeung) a s ním má Mr. Lee nevyřízené účty. Chce ho tím přinutit, aby se znovu utkali v ringu... (5150)

Recenze (26)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

KLasická americká bojová mlátička, béčko jak když vyšije. Zajímavý mi přišel jen příběh, docela trochu změna. Ale jinak prostě neuvěřitelně špatně provedenej film, šílený herecký výkony, otřesně zpracovaná choreografie soubojů, každý úder je prostřihnut, bojovníci nejsou chviličku zabíráni kamerou v klidu. Prostě dneska už nehorázná slátanina, která vzbudí jen úsměv na tváři s myšlenkou, co jsem to hltal za filmy ve svých "pubertálních vhs letech". Amíci prostě bojové filmy nikdy neuměli, zato měli spoustu namakaných muskulaturních goril, který mohli ve filmech předvádět svaly (ty jaksi východ většinou postrádal...). Hvězdička je za docela zajímavý příběh a v podstatě nonstop akci a druhá za charismatického Bolo Yeunga, který bohužel předvede stejně jen 2 souboje, na začátku a na konci. Ty jsou navíc prostříhané stejně jako Seagalovy filmové souboje posledních let ... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nedoceněná pecka plná fightů a skvělých béčkových herců. Bolo Yeung sice ve vedlejší roli, bál jsem se že toho moc nepředvede, ale nakonec se ukazal, tak jak jsem ho chtěl vidět. Zabka a Bernardo kamoši, který každý jde nakonec svou cestou až se nakonec budou muset utkat proti sobě v turnaji ve stylu Bloodsport a Mortal kombat. Skvělý fighty s parádním hudebním doprovodem. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty hajzle ty si na mě vytáhnul nůž!!! Zabka a jeho místy kurevsky přehrávající agresivní výkon mě fakt neohromil. Bernardo je lepší ať už v projevu, nebo v choreografii. Bolo Yeung v kladný roli působí dost netypicky. Souboje jsou celkově tak nějak průměrný jenom jsou občas proložený nějakým slušným killem (rozervanej krk, vyrvaný srdce) No působí to dneska trošku směšně, ale když nám bylo náct tak jsme to žrali.50% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tahle bojovka mi utekla, tak jsem musel doplnit vzdělání. Bolo většinou bývá záruka kvality a není to úplně nejhorší, ale taky nic světoborného, každopádně bojový scény jsou natočeny vcelku slušně a příběh se na tyhle poměry kupodivu vyskytuje a Zabka nenudí. A ano i v tomto filmu Bolo je do půlky těla a má averzi vůči tričkám. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Intersonic vypustil Šutfajtra a svět se změnil. Změnil se k hošírmu. Pamatuji mou reakci kdysi dávno z videopůjčovny - Co to jen sakra bylo? No a má reakce nedávno - Je tohle sakra vůbec možné ? Ano je !! Opravdu nepovedený film, který ničí hlavně ty přiblblé dialogy ( Náš dabing tomu samozřejmě taky nasadil korunu) a taky bojové scény. Bolo Young mněl rozhodně navíc a kladné role mu jak je vidět moc nesedí. Dle jeho filmografie 90. let to vypadá, že moc na výběr nemněl. Krom Tygřích spáru nestojí prakticky nic moc za zmínku. Dávám jeden bod za jeho basketbalové umnění:-) Kdo viděl, ví o čem mluvím. ()

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles, v Kalifornii. (Epistemolog)
  • Akční snímek byl ve Velké Británii prostříhán o 1 min 34 sekund a byly tak odstraněny všechny záběry s nunchaky, záběry na rozdrápanou hruď s vyhřezlým srdcem, dále záběry bojovníka s prořízlým hrdlem, apod. Kompletní verze bez úprav vyšla na DVD roku 2002. (Epistemolog)

Reklama

Reklama