Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mr. Lee (Kove) pořádá v Mexiku nelegální zápasy bojovníků. Zmanipuluje a do soutěže zatáhne také dva bratry - Rubena a Nicka. Ty totiž trénuje Shingo (Yeung) a s ním má Mr. Lee nevyřízené účty. Chce ho tím přinutit, aby se znovu utkali v ringu... (5150)

Recenze (26)

lskala 

všechny recenze uživatele

Bolo Yeung nedokáže sám utáhnout celý film. K tomu by potřeboval ještě minimálně jednoho solidního herce s charizmatem. Ten se tady bohužel nedostavil. Jinak, nevím, zda hrál Bolo jinou kladnou roli, ale vůbec mu to neuškodilo a docela mu role sedla. Pár scén je opravdu drsných, ale jinak je to slaboučký film. 20% - 1* ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, otřesní a nesympatičtí hlavní hrdinové, u kterých je vám jedno, jestli zdechnou, naprosto trapný hlavní záporák, nepovedené bojové scény... A tak dávám dvě hvězdičky pouze a jenom za charisma Bolo Yeunga, kterého většina našinců zná jako finálového soupeře Jean-Clauda Van Damma z Bloodsportu a jako protivníka téhož JVCD v Dvojitém zásahu... Upozorňuji, že Bolo Yeung je ročník 1938, takže v době natáčení mu bylo 54 let... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty hajzle ty si na mě vytáhnul nůž!!! Zabka a jeho místy kurevsky přehrávající agresivní výkon mě fakt neohromil. Bernardo je lepší ať už v projevu, nebo v choreografii. Bolo Yeung v kladný roli působí dost netypicky. Souboje jsou celkově tak nějak průměrný jenom jsou občas proložený nějakým slušným killem (rozervanej krk, vyrvaný srdce) No působí to dneska trošku směšně, ale když nám bylo náct tak jsme to žrali.50% ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Intersonic vypustil Šutfajtra a svět se změnil. Změnil se k hošírmu. Pamatuji mou reakci kdysi dávno z videopůjčovny - Co to jen sakra bylo? No a má reakce nedávno - Je tohle sakra vůbec možné ? Ano je !! Opravdu nepovedený film, který ničí hlavně ty přiblblé dialogy ( Náš dabing tomu samozřejmě taky nasadil korunu) a taky bojové scény. Bolo Young mněl rozhodně navíc a kladné role mu jak je vidět moc nesedí. Dle jeho filmografie 90. let to vypadá, že moc na výběr nemněl. Krom Tygřích spáru nestojí prakticky nic moc za zmínku. Dávám jeden bod za jeho basketbalové umnění:-) Kdo viděl, ví o čem mluvím. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

KLasická americká bojová mlátička, béčko jak když vyšije. Zajímavý mi přišel jen příběh, docela trochu změna. Ale jinak prostě neuvěřitelně špatně provedenej film, šílený herecký výkony, otřesně zpracovaná choreografie soubojů, každý úder je prostřihnut, bojovníci nejsou chviličku zabíráni kamerou v klidu. Prostě dneska už nehorázná slátanina, která vzbudí jen úsměv na tváři s myšlenkou, co jsem to hltal za filmy ve svých "pubertálních vhs letech". Amíci prostě bojové filmy nikdy neuměli, zato měli spoustu namakaných muskulaturních goril, který mohli ve filmech předvádět svaly (ty jaksi východ většinou postrádal...). Hvězdička je za docela zajímavý příběh a v podstatě nonstop akci a druhá za charismatického Bolo Yeunga, který bohužel předvede stejně jen 2 souboje, na začátku a na konci. Ty jsou navíc prostříhané stejně jako Seagalovy filmové souboje posledních let ... ()

Zajímavosti (4)

  • Akční snímek byl ve Velké Británii prostříhán o 1 min 34 sekund a byly tak odstraněny všechny záběry s nunchaky, záběry na rozdrápanou hruď s vyhřezlým srdcem, dále záběry bojovníka s prořízlým hrdlem, apod. Kompletní verze bez úprav vyšla na DVD roku 2002. (Epistemolog)

Reklama

Reklama