Reklama

Reklama

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou černobílou záležitostí si u mě výletníci napravili nepřesvědčivý dojem, který ve mně posledně zanechali. Epizoda měla výbornou atmosféru a použitá hudba mi dokonale připomínala archivní krátké dokumentární snímky o budování socialismu v Sovětském svazu, které nám kdysi televize často předkládala. A já jsem se na ně často díval, protože nebylo kam přepnout. Tím vším chci říct, že to tvůrci skvěle vychytali, takže se už nemusím těšit jen na majora Kostina. 4*+ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka představila zatím to nejlepší, co celý seriál doposud předvedl, ale druhá půlka mu potenciál na nejlepší dosavadní epizodu zničila skrze příliš dlouho trvající romantickou "minidějovou" linku v dějové lince příběhu Ďatlovy výpravy. Jinak mě to ale opět celkem bavilo - natočené je to opět perfektně a cesta Ďatlovy výpravy mě ze všech dějových linek baví nejvíc, takže jsem ocenil, že se to tentokrát vyhnulo válečným flashbackům. Jen mě teda zaráží, jak zvláštně jsou ty epizody rozdělené a že nerusky mluvící postavy dabují tím šíleným typickým ruským dabingem... Slabé 4* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, bez těch reminiscenci na druhou světovou válku to má mnohem lepší úroveň. A i když jsem čekal nezáživnou cestou zimní krajinou, tak se to nesplnilo, což mě velmi potěšilo. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem peknej ruskej pesničky pri ohníku sa tu nedeje nič, ale to len zdanlivo, lebo v tejto pomaly hustnúcej atmosfére nám zatiaľ scénarista chytro po lese rozhadzuje podozrenia niečoho temného, niečoho, k čomu sa začína schyľovať. Som ešte len v polovici, ale už to chcem vedieť. Čo to nakoniec bude? Mansijci? Pomsta zraneného medveďa? Saša? Žiarlivý Juri? Alebo žiara na nebi?  Nechcem povedať, že nás niekto ťahá za nos, ale myslím si, že to bude niečo úplne iné. 75%. ()

Reklama

Reklama