Reklama

Reklama

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se tvůrci v epizodách s Ďatlovovou skupinou neomezili jen na zdlouhavé plahočení hlubokým sněhem a že uměli děj patřičně oživit. Setkání s pátracím oddílem výborně vystihovalo tehdejší poměry; bylo z toho úplně cítit, jak by to dopadlo, kdyby se veliteli cokoli znelíbilo. A z toho plyne, že se i tentokrát mohl díl pyšnit skvělou atmosférou i provedením. Nevěřil jsem, že kdy ocením hodiny povinné ruštiny na základní škole, ale po víc jak třech desetiletích ten moment přišel právě dnes. Titulky k šesté epizodě byly totiž přeloženy z angličtiny pomocí Google překladače, jen tak si totiž dokážu vysvětlit překlad slova chorošo jako studna a volání: "Kolja!" jako: "Nicku!" 4*+ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vata z rekonstrukce Ďatlovy výpravy. Čekal jsem, že to jejich příběh zakončí buď v sedmé nebo osmé epizodě, ale holt sem tvůrci dali ještě tohle "mezidobí", asi aby to vystačilo aspoň na osm dílů. A ano, i tahle epizoda je úžasně natočená a atmosférická, ale moc se v ní nestane a nezajímavější na tom všem je část se zlodějem, který uprchl z lágru (byť končí podivným způsobem lehce moralisticky). Za mě tedy zatím nejslabší epizoda a opět se musím pozastavit nad tím, že nechápu, proč museli předabovávat Mansijce, když by titulky bohatě stačily a ten ruský dabing se nedá poslouchat... 3* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně si musím znova postesknout, že tyhle části se skupinou jsou slabší. Ať se na mě nikdo nehněvá, ale jsou. Navíc to dokola opakující se Mansijské proroctví, že jsou v podstatě mrtví. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie nadarmo sa hovorí "sto ľudí sto chutí", ja som si v tejto osemdielnej výprave obľúbil najviac tieto čiernobiele epizódy. Zároveň k tomu nemôžem nedoplniť, že spokojný som so seriálom celým. A prečo vlastne tieto čiernobiele epizódy? Toto totiž nie je Záhada Blairwitch, toto sú skutočné postavy, mladí, slušní a sympatickí ľudia, milujúci prírodu a vážiaci si priateľstvo. Nikomu neubližujú a dokonca ani zver nelovia a ťahajú so sebou konzervy. A títo ľudia majú pred sebou posledných osem hodín života, ktoré ja si so záujmom pozriem, aj keby to naozaj mala byť len bohapustá vata. 84%. ()

Reklama

Reklama