Reklama

Reklama

Zachraň se, kdo chceš

(seriál)
  • USA The Great Escapists

Epizody(6)

Obsahy(1)

Co se stane, když na na pustém ostrově uprostřed Pacifiku ztroskotá bývalý Bořič mýtů spolu s automobilovým nadšencem? Tory Belleci a Richard Hammond nám to ukážou. Za pomoci znalostí, které za svůj život posbírali, a schopností, kterými disponují, budou muset přežít na malém opuštěném ostrově uprostřed oceánu. Jenže to by to nebyli tito dva, kdyby svůj úkol nepojali v originálním, megalomanském a zábavném stylu. (ArsenalEagle)

(více)

Recenze (13)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

uf... zvažoval jsem dokonce dvě... ve světle Jeremyho farmy nebo Jamesova Japonska to je vyloženě odpad. Je to až moc strojené, přehrávané a debilní. Nicméně vyloženě utrpení sledovat to není. Bez Hammoda by to bylo určitě o stupeň dolů a narážky na Jeremyho pomáhají také. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Richard Hammond z televize „ztroskotal“ společně s Torym Bellecim z Bořičů mýtů na pustém ostrově v Tichém oceánu. Vrak lodi leží na pláži a oni musí postavit něco, s čím dostanou veškeré zásoby do tábora… Netrvá dlouho a začnou se předhánět, čí vlastnoručně vyrobené auto je lepší, a první závod a test tak na sebe nenechají dlouho čekat. Dojde i na stavbu domu na stromě a první náznaky toho, že pánové možná na ostrově nejsou sami – včetně cliffhangeru... Celý příběh z ostrova je vyprávěn retrospektivně, neboť oba jsou vyslýchání úředníky, kteří ani o jednom z nich v životě neslyšeli. The Great Escapists je více než dokument mix hned několika show a v podstatě také klasický dobrodružný seriál s dobrým scénářem, který využívá všechna myslitelná klišé pustého ostrova. Na první pohled je vidět, že je to celé hrané a dopředu promyšlené, takže se dokumentem ani nedá moc nazývat, ale to vůbec nevadí. Je to vtipné, stopáž je příjemná a ačkoliv tu nějaká hluchá místa jsou, není jich příliš mnoho. Navíc pátý díl je totálně boží a nejzábavnější věc za hodně dlouhou dobu. 75%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po Mayovi a Clarksonovi přichází se svojí troškou do mlýna i Hammond a bohužel z celé svaté trojice dopadl nejhůř.Hammond je sice pořád Hammond a chvílemi je to i docela vtipné (a lehce naučné),ale jako celek tenhle formát rádobyreality show vůbec nefunguje.Bylo samozřejmě dopředu jasné,že o žádnou “realitu” nepůjde ani náznakem,ale z tohoto ta kašírovanost a šustot papíru úplně stříká a působí to neohrabaně a hloupě.Samotná idea mohla být dobrá,ale zpracování jí zabilo.Trocha humoru a pěkné prostředí ala Survivor to nespasí…40% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tom Hanks měl Wilsona, Richard Hammond má zase Clarksona. Bohužel The Grand Touru překazil plány Coviďák a Amazon se rozhodl vyplnit nějaký ten čas něčím jiným. TGE je celkem vtipně pojatá dokublbina, u které sice nemůžete moc očekávat reálnou hodnotu, ale má pár dobrých nápadů a občas i slušně pobaví. Jenže když je prostě jasně vidět, jak moc hrané to je, kolik toho udělá tolik lidí mimo kameru a že má vlastně hlavní dvojice super dovolenou, tak to prostě sráží úroveň, narozdíl od toho, kdyby tu ti dva byli skutečně ponecháni na pospas živlům. Je to kombinace hned několika pořadů, od Beara Grillse přes Bořiče mýtů až k Top Gearu s nádechem Trosečníka. Bohužel to není The Grand Tour, kvůli kterému si to většina lidí nejspíš pustí. Každopádně pokud vznikne jen pár dílů, nemuselo by to nudit. Ale zatím je to dost rozpačité, výborné momenty střídají až do očí bijící. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama