Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka se řítí do smrtelného nebezpečí. Šance na záchranu je nulová. Dlouhotrvající mise galaktické satelitní družice Comstat 5 se blíží ke konci, když se v dosahu přijímacích monitorů objeví neznámá vesmírná loď. Dřív než si stačí členové Comstatu potvrdit, zda jde o dopravní raketu, nabere neznámá loď kurs přímo na ně. Smrtelná kolize si vyžádá smrt dvou členů posádky a poruchu ovladatelnosti Comstatu. Zbývající posádka je nucena vstoupit do útrob záhadné rakety, kde na ni číhá smrtelné nebezpečí… (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Eyres udrzel svou serii na vlne trojka je taky pecka i kdyz je to trochu vykradacka vetrelce a predatora dohromady a je to totalne beckovy tak je to mnohem vetsi zabava nez zmineny vetrelec sceny prochazeni se po tajemne mrtve lodi a pronasledovani hrdinu androidem maji dobrou atmosferu Zagarino opet nezklamal a s tim zjizvenym rozplizlym ksichtem vypada fakt strasidelne ostatni herci za zminku moc nestoji ale to nevadi protoze vetsina z nich je tam stejne jenom proto aby bylo koho killovat takze pro Johna a Franka dalsi palec nahoru bezvadnej akcni scifi horor ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Uplně se oproti předchozím dílum změnil žánr na scifi vyvraždovačku ve vesmíru. Začátek vypadal celkem slibně, řikal jsem si že to bude lepší jak nudná jednička a celkem uchazející parodie na Die Hard dvojka.. jenže ono se to pak zase začlo tááhnout a Zagarino se objevil až moc pozdě, na to aby ten film ješte zachránil. Nuda ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dost trapna nizkorozpoctova vykradacka Aliena a kopy dalsich sci-fi filmov u ktorej nechapem, preco sa to vola Project Shadowchaser III, ked to s predošlými filmami nema po dejovej a ani zanrovej stranke nic spolocne. Ale je tu znova Frank Zagarino, tak to bol asi dostatocny dôvod. Tentokrat mi uz ani on nepripadal cool. 2/10. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Trojka na dvojku nenadväzuje ani trocha. Je fajn, že sa dej odohráva na medzihviezdnej lodi, aj keď efekty sú slabšie. To je ale tak asi všetko z pozitív. Málo sympatické postavy už len hrajú tú svoju akčnú hru s vybuchovačkami a strielačkami a tradične veľa rozumu nepobrali. Aj keď snaha tvorcov tam je, bez nejakej myšlienkovej idey to prosto nejde. Pravdupovediac, je problém pri tom nezaspať. ()

Reklama

Reklama