Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednotky ultranacionalistického Spojeného vlasteneckého hnutí se vzbouří proti vládě. Zvláštnímu protiobrannému oddílu vedenému vedenému Jackem Tannenem se podaří teroristy eliminovat. Utéct se podaří pouze generálovi Kraftovi, jenž se nechce smířit s porážkou a unese významného vojenského vědce na přísně tajnou základnu nukleárních zbraní v Karibském moři. Žádá výkupné jednu miliardu dolarů, jinak vyhrožuje odpálením jaderné nálože přímo na Washington. Jack Tannen nemá času nazbyt, protože psychopatický generál myslí své předsevzetí smrtelně vážně... (Ertai)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nejkoukatelnejsi zetkova zalezitost v rezii Marka Ropera Zagarino utahne skoro kazdej film kde hraje a tak je Naloz dukazem ze i spatny reziser v prumerne produkci dokaze natocit slusny film ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková blbost od Nu-Image, v mnohém připomínající Operce Delta force sérii (viz v hercích Lara, Zagarino, Jensen), kterou nám přinesl Intersonic. Jistým kouzlem nechtěného to ale oplývá a akce je dost - jednak vystřílení týmu klaďasů se jen tak nevidí + dočkáme se obligátního komanda na nafukovacím člunu. Jinak ten obsah opsaný z VHS je celkem mimo a ne, nejsem blbej, to protiobrannému i dvakrát vedenému tam fakt je. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Frank Zagarino bol v 90. rokoch na roztrhanie, ako člen či veliteľ špeciálnych jednotiek, vzhľadovo pripomínajúci trošku menej podarený klon Dolpha Lundgrena, musel zažehnávať jednú nukleárnu katastrofu za druhou. Z tohto súdka je aj Warhead, kde sa mu o prácu stará Joe Lara ako fanatický vodca vyhrážajúci sa použitím nukleárnych hlavíc proti civilným cieľom na území USA. Za zmienku tu stojí fakt, že v záujme určitej reálnosti príbehu, použil režisér Mark Ropper zábery z bombového útoku v Oklahoma City zo dňa 19.4.1995. Podľa mňa to však jeho filmu na dôveryhodnosti a serióznosti vôbec nepridalo. ()

Reklama

Reklama