Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedná se o bonusový pořad k RED DWARF (ČERVENÝ TRPASLÍK). Pořad vyšel v roce 1994 v produkci BBC na VHS a poté se objevil jako součást kompletního balíku VHS či DVD. Scénář napsal a pořad zároveň zrežíroval Doug Naylor (jeden z autorů Trpaslíka). Je zároveň také producentem. Pořadem provází Robert Llewellyn (Kryton 2X4B 523P) a uvede všechny své kolegy z Trpaslíka.

Do roku 1994 bylo natočeno 6 serií trpaslíka (36 dílů) a za tu dobu se nahromadilo spousty zkažených, nepovedených záběrů. Mnoho přeřeků, zapomenutí textu, rozesmání se atd... A právě o tom je tento pořad. Scény pocházejí především ze 4, 5 a 6 série. Pořad také obsahuje nepovedené lety modelů lodí z Trpaslíka, problémy s technickým vybavením, sprostých průpovídek hlavních aktérů, nepoužitých záběrů atd... Dojde také na divaácké dotazy, resp. na 10 nejčastějších otázek kolem Trpaslíka na něž odpovídá Robert Llewellyn.

Celý pořad trvá necelou hodinku a obsahuje také úvodní a závěrečnou znělku Trpaslíka. Scénky jsou výborně nastříhány a působení Krytona jako moderátora je více než perfektní. Pořad se o rok později dočkal pokračování s názvem SMEG OUTS. (gogos)

(více)

Recenze (32)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoro hodinovej prehled rozbitejch rekvizit, zkazenejch scen, neposlusnejch zvirat, kravalu, zapomenutejch vet, prereku a na zaver alternativni konec sesty serie. To vse uvadi Kryton a da se k tomu rict jen jedno, znamy vtipny sceny jsou stejne vtipny i zkazeny, takze jasnejch 5*. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Dost zbytečný a v některých momentech dost trapný doplněk kultovního seriálu, ale jak vidím dle hodnocení, tak asi jenom já ho považuji za zbytečný.Otázka: Co je proboha směšného na tom, že při zavírání dveří, vržou panty? ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem čekal více od nepovedených záběrů s 94%. Tupé obecenstvo propukalo v hurónský smích u každého přeřeku či zapomenutí, což lezlo dost na nervy. Vážně jsem z toho nijak odvařenej nebyl, což však mohlo být z části způsobeno tím, že šlo o sestřih ze slabších sérií... 70% ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný sestřih nepovedených záběrů. Ovšem pro mě jako milovnici Červeného trpaslíku to byl výborný zážitek a hned mám k seriálu ještě o něco blíže. Skalním fanouškům doporučuji, ostatním se to asi moc líbit nebude. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Úžasný výběr nepovedených věcí. jeden ze stěžejních bonusů trpaslíka. Spolu s Smeg Outs, Cant Smeg Wont Smeg, Universal Challenge, Red Dwarf A to Z a US Pilotem patří na další stupeň vedoucí k totální závisloti. Kryton perlí.... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Trpaslík je legendou mezi komediálními seriály. Zkažené scény jsou zase kořením skoro čehokoli. Když se dají tyhle dvě věci dohromady, tak rozhodně musí vzniknout něco geniálního. A taky že jo! Smeg Ups je špičkovou (bohužel krátkou) přehlídkou haldy fórů, které původně fóry být neměly, což jim ale nic neubírá na vtipnosti. Právě naopak. 100% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost. Naprosto luxusní přehlídka přeřeků, zkažených scén, rozbitých rekvizit a spoustu dalšího, ale ovšem jen pro skalní fanoušky trpaslíka (což je samozřejmě dobře), 10 nejpokládanějších a velice zajímavých otázek o seriálu a ještě zajímavější odpovědi, a neuvěřitelně zapomnětlivý Danny John-Jules. Mnohokrát mnohem vtipnější, než finálová verze. Jestli tohle není perfektní, tak už nic. Naprostá povinnost pro všechny fanoušky, asi nejlepší bonus, jaký tenhle seriál kdy vypustil do světa. A Kryton samozřejmě zase zaválel. 100%. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Kryton 2X4B - 523P. 2X4B, to je tak hloupé druhé jméno. Proč mě nepojmenovali prostě Cecil a byl by klid." -Kryton- ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Vyborne! Naprosto vyborne! Kdo ma rad Trpaslika, ten se bude valet v krecich. Co vsechno se pri nataceni muze stat... :) ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Červený trpaslík si připisuje další primát. Povedené i nepovedené záběry se tu totiž v jedné věci neliší, oba jsou až trestuhodně vtipné.:-) Neuvěřitelné. ()

Reklama

Reklama