Reklama

Reklama

Životy slavných

(pořad)

Obsahy(1)

Charismatické, odhodlané, výjimečné. Takové byly osobnosti, které měly vliv na vývoj společnosti, historii svých zemí, potažmo celé dějiny. V týmu autorů Slavných dnů v čele s Pavlem Zunou vznikl pořad o životních osudech žen a mužů, kteří měnili svět. (MALL.TV)

Recenze (7)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Na těch dnešních internetech najdete jen těžko kvalitnější dokumentárně zaměřené kraťasy. Prvotřídní zpracování, naprosto perfektní hlas, spousta nahuštěných informací podaných neuvěřitelně zábavnou formou. Na podobné počiny mají být z ministerstva školství granty. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ve stylu legendárních Slavných dnů s moderátorem s nejlepším hlasem v rámci dokumentárních pořadů nám Mall.TV zprostředkoval obdobně geniální počin, který si čas od času poslechnu a zkouknu s obrovskou chutí. Ještě jednou - geniální! ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Už jsem se bál, že se pan Zuna nikdy nevrátí s takovým formátem. Opět grandiózní hudební doprovod, opět skvělé slovo vypravěče, opět emotivní ale i poučné. Krátké, ale výstižné. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní seriál je vhodný nejen do hodin dějepisu. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o různých osobnostech historie. ()

Iroquois 

všechny recenze uživatele

Ještě o level lepší než Slavné dny, které se dost povedly. Vše do sebe zapadá - hlas, informativnost, vizuální stránka, délka, dramaturgie... ()

Slide 

všechny recenze uživatele

Takhle se má dělat dokumentární série, krátké a velmi zajímavé informace, skvělá úprava, není co dodat. Snad učitelé v našich školách začnou tuto sérii používat při výuce, dějepis by byl pro studenty určitě zajímavější. ()

Reklama

Reklama