Reklama

Reklama

Příležitostní detektivové z Baker Street

(seriál)
  • Velká Británie The Irregulars
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Parta vyvrhelů pomáhá doktoru Watsonovi a jeho tajemnému společníkovi Sherlocku Holmesovi s vyšetřováním série nadpřirozených zločinů ve viktoriánském Londýně. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takové bu, bu, bu pro mladé náctileté. Přesvědčivé lokace a výprava, ale herecké výkony, kupodivu - na britský seriál, hluboce podprůměrné. Historky o silách temnoty atakující Londýn 19. století nemají žádné vyústění a vysvětlení, jen tak visí ve vzduchu. Partička mladých z ulice vypadá, jedná a mluví, jako by snad každou chvíli chtěla zahájit třídní boj. Vztahy mezi postavami nedávají smysl a mění se každou chvíli. SHRNUTÍ: Pokud máte doma mladého teenagera, tak mu to pusťte. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to celkově nízké hodnocení. Ano, nebyl to nejlepší seriál, ALE byl teda mnohem lepší než ty, co dostávají i 50%. Jako “slátanina” mnoha žánrů fungoval dobře (až na poslední díl, který tvůrci zakončili zkratkovitě...), hudba nebyla špatná, herecké výkony byly přesvědčivé a příběh se mi taky líbil. Mnoho komentářů se zde zaměřuje především na zpracování Sherlocka a Watsona - ti ale nejsou ztěžejní a mě osobně jejich ztvárnění nijak nervy nedrásalo (výjimečně ani fakt, že je Watson hrán černochem). První 4 díly jsou nejlepší z celé série, protože jsou zaměřené na jednotlivé případy. Zbylé 4 díly se věnují hlavní zápletce s trhlinou a tato část už trochu pokulhávala. Shrnuto, podtrženo - není to nejlepší počin, ale z těch teen-fantasy seriálů je to ještě ten lepší! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol celkom sľubný, pokiaľ sa riešili tie jednotlivé záhadné úmrtia, tak to aj trochu bavilo. Akonáhle sa však k tomu začala nabaľovať hlavná myšlienka celého príbehu a osobný príbeh postáv, tak to paradoxne začalo otravovať. Ani po hereckej stránke to nebolo bohviečo. Ešte šťastie, že výprava bola priam pastvou pre oči. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Prvé štyri časti boli ako zaujímavá viktoriánska variácia na Akty X. Potom nastúpil ucelený dej a zrazu to padlo do menej výraznej roviny, ktorú síce ťahali z podpriemeru celkom slušné emócie, ktoré vo finále mali svoju váhu, ale viac sa zároveň aj ukázal fakt, že rozpočet sa minul na zaujímavé kulisy a prvé štyri časti a potom to šlo dolu kopcom. Škoda premárneného potenciálu, pretože už roky čakám na niečo ako Ligu výnimočných, tak snáď The Nevers budú na tom lepšie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Young adult fantasy z alternativní verze staré dobré Anglie, ve které se rozbujela černá magie? Proč ne, jako jeviště je to více než lákavé. Věčná škoda, že se po té scéně ale neprocházejí lepší postavy a že jejich příběh jako by neměl jasno, o čem chce vlastně být. Z pětice hlavních hrdinů jsou zajímaví maximálně tři, nicméně případy, které dostávají od Watsona (ano, je to alternativní fantasy Anglie, takže se nezblázněte z barvy jeho kůže, protože to ostatně není jediná změna), jsou až překvapivě temné a zajímavé, a škoda, že jejich řešení už taková úplně nejsou. No nic. Obrovský kvalitativní skok nahoru pro seriál znamená pátá kapitola, která konečně přivádí i (skvělého - a taky jiného) Sherlocka Holmese, jenže závěr seriálu zase spadne do průměru, když se až moc okatě snaží být jako To a pokouší se marně přesvědčit, že i ty postavy, na kterých doteď vlastně nesešlo, nějaký smysl mají. Je to škoda, mohlo to být mnohem lepší. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama