Reklama

Reklama

Zelenáč

  • Česko Zelenáč (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když okolnosti nedovolí nadějnému motocyklovému závodníkovi Nickymu (Matteo Simoni) dojít naplnění svého snu stát se úspěšným v tom, co má nadevše rád ,věří, že koučováním svého 15letého synovce Charlieho (Valentijn Braeckman) se mu to podaří. Vychází však najevo, že rozdílnost povah je mnohem větší překážkou, než si Nicky původně myslel... V drsném světě motocyklových závodů je sebevědomí klíčovou kvalitou a jeho ztráta se promění v noční můru. (KIT.HL)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

POMO 

všechny recenze uživatele

Drama o nemožnosti splnit si sny a o touze realizovat je alespoň přes někoho jiného. Ve filmu fungují vztahy mezi postavami, ale je neoriginální a postrádá dořešení dramatického oblouku. Taky je - i přes chvilkový drajv z efektně nasnímaných moto závodů - formálně fádní. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Řídítka v závodních scénách měl pevně v rukách belgický mistr road racingu Laurent Hoffmann, dobře známý i u nás, kde se pravidelně účastní mezinárodních závodů. (KIT.HL)
  • Film se natáčel v průběhu šampionátu IRRC v sezoně 2019. Laurenta Hoffmanna, který je ve filmu dublérem hlavního hrdiny, režisérovi doporučil právě belgický organizátor tohoto šampionátu. Kamery byly pro účely natáčení instalovány přímo na motorku, se kterou se belgický jezdec účastnil jmenovaného šampionátu,ale současně i kolem skutečných závodních tratích, na kterých se šampionát právě jel. Štáb, který tak byl přímo na místě závodů, mohl natočit mnoho reálných záběrů . (KIT.HL)
  • Pracovní název byl původně „True Biker“. Režisér plánoval premiéru na jaro 2020. Celosvětová pandemie covid-19 však zasáhla a film byl uveden s ročním zpožděním. (KIT.HL)

Reklama

Reklama