Reklama

Reklama

Luz Maria

(seriál)
  • Peru Luz Maria

Obsahy(1)

Luz Maria, přezdívaná Lucecita, jde pracovat do domu Mendózů jako služka. Jak bývá zvykem, zamiluje se do svého nadřízeného Gustava, které je nešťastné ženatý. Situace se zkomplikuje, když vypukne válka a Gustavo se svojí ženou se dají na útěk z města, pryč od války. Bohužel se cestou jejich kočár převrhne a on ztratí paměť. Toho využije jedna z bývalých služek, namluví mu, že je jeho žena a odvede si jej domů. (Mimesis)

(více)

Recenze (19)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Věřili byste tomu, že Dellia Fialo zvládla napsat už několik telenovel? Proboha, kolikrát musela projít lobotomií??? ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Naivní Luz María promlouvající hlasem Kačenky Hrachovcové a končící každou větu slovem "že" mi kdysi učarovala obrovskýma nevinnýma očima postřelené laně a nehynoucí láskou k novofunlanďanovi Džuspymu. Jinak to byla klasicky nekonečná pruda s ohromně svinskou zápornou hrdinkou Mirthou a naprosto sexy hlavním hrdinou. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm, amnézie... Ten úplně poslední díl mám ještě někde doma nahranej na kazetě. Ještěže už nám nefachá video... Jo, babi, tys mě toho naučila ;) ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát odpad!, protože bych lhala sama sobě. Ve své době jsem byla do Luz Marii fakt zažraná - ale jinak? Telenovela jako každá jiná. ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Nekonečný seriál o nekonečné snůšce hoven. A dokonce v historickém hávu. Čistě z nostalgie, že jsem to sledoval jako malý s babičkou, kterou jsem měl moc rád, dávám 1 hvězdu. ()

jilda odpad!

všechny recenze uživatele

Další v řadě debilních seriálů. Když slyším ženské latinsko-americké jméno, dělá se mi zle. Nova umí vypěstovat slušnou alergii ()

Berry odpad!

všechny recenze uživatele

Dellia Fialo napsala Esmeraldu, Kassandru a teď i Luz Mariu. A s čím přijde tentokrát? Ono je to v podstatě jedno, protože každý příběh je to samé, akorát ta p**a v hlavní roli se vždycky jmenuje jinak a vždycky je o něco blbější, než její předchůdkyně..! ()

ElChe odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych nepoužíval tak siná slova, vždyť v životě je přece možné zamilovat se na první pohled do neznámé chudé dívky, potom řešit problémy, kdo všechno stojí proti vašemu štěstí a pár záporáků na vás vymýšlí zpletité plány, jak vás jen rozdělit. Nakonec se dozvíte, že to vůbec není tak , jak to vypadá ona je nakonec bohatá, někdy se vám poštěstí a vy si uvědomíte, že jste vlastně chudý.No ale nejlepší jsou ty dialogy a popřípadě monology, abyste nezapoměli za nějakých 50 dílů o čem to vlastně je, tak vám to v každém dílu nejmíň 10000 zopakují. ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Příběh odehrávající se na konci 19 století nám přináší Luz Maria, která přichází z horských And do hlavního města Limy. Zde chce najít lékaře a zajistit péči pro svoji nemocnou matku Rosu. Přes všechnu snahu se to nezdaří a z Luccetity je poloviční sirota. Něco ztratí ale jiné najde - otce. Život ve městě je pro děvče z hor nezvykem a musí se vyrovnat z mnoha okolnostmi. Dostává práci jako služebná v domě bohatého statkáře, kde jak už to bývá potkává lásku, ale než si Gustavo a chudá Luz dojdou pro společné štěstí, čeká je ještě hodně překážek, úskoků od druhých i nejbližších (Midesty, Gracielli). Vyprávění nás provede zhruba 6 roky. Beru to jako milý příběh v historickém hávu, bylo pomalejší tempo ale příjemná hodinka za den. Pochválím hezké kostýmy a lokace. Neodehrávalo se to jen mezi 4 stěnami ale vykoukli jsme i ven a prošli nebo projeli se kočárem po starodávné uličce. Nahlédnuto na stráně a pohoří And. Rozhodně je mi to milejší než čím jsme zásobeni od Ulice počínaje po Ordinaci konče. Za příběh, historický look a herce nakonec 3 hvězdičky. Ráda si ji připomenu, pokud ji někdy dají. Počet dílů: 176 Viděno: 110 ()

Reklama

Reklama