Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Nick Buckley (Robert Young), ktorý je obvinený z vraždy, ktorú nespáchal, musí zostať o krok pred zákonom, aby našiel skutočného vraha... (westerns)

Recenze (2)

Mol 

všechny recenze uživatele

IT'S LOGICAL! Odporně hnusnej zelenej kabát, milovník zvířat, ženám se z něj plaší rodidla, zjev otrhaného tuláka. To je Nick Bukley. Chtěli ho zastřelit jako nemocného osla, chtěli ho upálit jako Honzu v Kostnici, chtěli ho posadit do žaláře na tisíc let. Nick Bukley má ovšem důvtip a mušku jako by frčel na Kolalokově limonádě. Přemýšlím co bych na tom filmu pochválil. Snad scéna, kde Nick zastřelí Jima Rupplea za vraždu jeho koně byla přínosem. Zbytek klasická westernová odrhovačka s ne příliš charismatickými hlavními postavami. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Béčkový western, trošku hloupý. Nehledejte logiku (to, jak se postavy střetávají a míjejí, je až absurdní), no i tak se na to celkem dobře dívá. Je to pěkně barevné, má to pěkné neokoukané exteriéry (film doporučuji milovníkům kaktusů a sukulentů), já se teda nenudil. Náš hrdina (jinak fešný Robert Young) je tak trochu ňouma, který nepozná, co žena chce (hrdinka, celá nažhavená, ne a ne se dočkat pusy). Co jsem se dozvěděl... mezi lidi, kteří za prachy zradí i vlastní matku, je doktor. No považte!!! V rámci žánru za 2,5. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama