Reklama

Reklama

Ví o tobě


Bdělé snění (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Lucid Dreaming

VOD (1)

Obsahy(1)

Kradmé nakouknutí do soukromí Davida a Adele – a taky do sešitu, kam si Rob zapisuje, co se mu zdá – nedává Louise žádné odpovědi. Zato nových otázek je spousta. (Netflix)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle odvážné nakouknutí do soukromí Davida a Adele bude sekretářku Louise mrzet. Svou náklonnost k šéfovi nedokáže potlačovat, s jeho permanentně posmutnělou ženou zajde do posilovny i do wellness a ač je jejich „přátelství“ vším jiným než normálním, z téhle sítě bude těžké se dostat. A právě osamocená manželka netouží po ničem jiném než po oživení lásky svého manžela. Celé je to pomalé a vyčkávající, snad bude divákova trpělivost odměněna. A uvidíme, kdo bude nakonec největší cvok. Trošku se obávám jistého provětrávání tajemna a mystické roviny. Snad to moc nezamíchá se zatím slušným budováním atmosféry. Co bezesporu tvůrcům vyšlo, je obsazení Louise v podobě soustředěného hereckého výkonu Simony Brown. A ty její oči… ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší než epizoda minulá, ale pořád se tam toho moc neděje. Musím vyzdvihnout skvělý výběr písniček, které hrály v epizodě. Jakožto fanouška Agnes Obel mě písnička "It's Happening Again" potěšila. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pribeh je nam ukazovan z pohledu obou zenskych postav. Louise se ne vzdy podari vyrazem ukazat oc bezi. Na druhou stranu tvurci zamerne poskytuji neuplne informace.Adele je dcera zpevaka Bona a zda se mi nejpresvedcivejsi. Pusobi nevinne az zranitelne a zaroven zakerne. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama