Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po obvinění z domácího násilí Davidovi hrozí, že na povrch vyplavou další podrobnosti z jeho života. A to ještě neví, že Adele na něho a Louise chystá větší kalibr. (Netflix)

Recenze (5)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu to nemůže být bez těch divných ezo nevím co věcí? Asi ne, to se uvidí při vyústění. Mám svou teorii, jak by to mohlo být, ale pravda je, že to může dopadnout jakkoli. A třeba je to divno kolem toho všeho jen zástěrka, aby to všechny zmátlo. Louise je mi díl od dílu čím dál nesympatičtější, při hádce se z ní hrnulo takový pokrytectví a pokrytecký byly i její následný činy ve zlosti, že jsem fakt zvědavá na to, kdo z toho vyjde jako největší padouch. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovica série naberá na obrátkach a je fajn, že expozícia bola trochu pomalšia, pretože sme sa dostatočne zoznámili s postavami a ich osudmi. Vzťahy sa logicky vyhrocujú, niektoré tajomstvá vyplávali na povrch, niektoré ostávajú ešte skryté. Najviac stále tešia snové sekvencie a štvrtá časť naznačuje, že to bude ešte väčší mindfuck, než naznačovali prvé tri časti. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Dal bych levou kouli za nula kámošů a tenhle barák!“ říká na venkovské usedlosti osamělé Adele kamarád z léčebny Rob. Přijel ji navštívit a tajemství jeho zmizení se táhne po celou sérii. Evidentně od té doby se táhne i skřípání ve vztahu psychiatra a bývalé závislačky. A asi aby to bylo ještě silnější, víc do děje promluví také postava Davidova pacienta Anthonyho. V tu chvíli už Adele odkryla své karty, abychom pochopili, že ONA VÍ. Dotkneme se motivu astrální projekce, kdy dotyční tvrdí, že mají zážitky, při kterých jako by opustili svoje tělo. Je to jen mýtus nebo fantazie? Spíš přemýšlím nad tím, zda a jak moc mi to pokazilo celkový dojem z vyprávění. Mimochodem scéna z kuchyně, kdy Adele krájí petrželku, je skvělá. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představitelka Adele je hodně hot a neodolatelná, zároveň mi ale hrozivě vadí její přístup k absolutně lecčemu a upřímně jí nepřeju nic pěkného. Pořád nevím, čím vším si prošla, ale v téhle minisérii nelze fandit žádné postavě. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama