Reklama

Reklama

Holky z vejšky

(seriál)
  • USA The Sex Lives of College Girls (více)
Trailer
USA, (2021–2022), 8 h 28 min (Minutáž: 22–52 min)

Hrají:

Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Peggy Lu, Dylan Sprouse, Sarah José, Matt Malloy, Stephen Guarino, Nicole Sullivan, Midori Francis, Kim Matula, Rob Huebel (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Čtyři mladé kamarádky přijíždějí na prestižní Essex College v Nové Anglii. Dívky zmítané ve víru emocí a rozbouřených hormonů, které se vrhají vstříc svému novému, svobodnému životu na vysoké škole, jsou roztomilé i otravné zároveň. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

AlexUnited 

všechny recenze uživatele

Na seriál som narazil náhodou pri prepínaní programov (nie je to teda žáner, ktorý by som cielene vyhľadával), ale zaujali ma úvodné diely (asi zohral svoju rolu aj vhodný soundtrack) a najmä dejová zápletka okolo Leighton. Štyri hlavné predstaviteľky sa javili ako vcelku zaujímavé a rôznorodé charaktery, takže som bol aj zvedavý kam sa dej vyvinie, ale postupom času mi už liezlo na nervy, že sa celý priebeh točil stále o tom istom – o sexe, chľastačkách, párty, a o tom kto je viac „hot“. Ako by život nebol o ničom inom len o takýchto povrchných radovánkach. Spôsobovalo mi to depresie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nejsem úplně cílovka,ale i tak mě tahle HBO jednohubka bavila.Hodně je na ní vidět specifický humor Mindy Kaling,která je jednak vtipná a navíc je vidět,že už má s komedií dost zkušeností.Ústřední čtveřice kamarádek je navíc sympatická a není problém jim fandit...70% ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tvrdi se tu, že je to obdobné jako sex education od netflixu, ale to rozhodně není pravda. Tady se spíš řeší vysokoškolské problémy a drama, které se náhodou točí okolo sexu a vztahů. Nemyslím to nějak zle, je to svižný a dobře se na to kouká i když zatím druhá série nic moc. Čekám, že se to víc rozjede, asi počkáme a uvidíme ()

Jstr79 odpad!

všechny recenze uživatele

Poctivě dokoukány obě série! Nemohl jsem od toho odtrhnou oči. A musím ze bez vytáček přiznat, že tohle je to absolutní dno. Neuvěřitelná propagandistická a tupá sračka. Parta naprostejch dylin hystericky propaguje homo, afro a feministickou scénu. O ničem jiným to není. Přirovnávat to k " Sexuální výchově" je v tomhle případě mimo mísu. Ta byla aspoň vtipná. ()

Galerie (448)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Los Angeles (Kalifornská univerzita) a Burbanku (Kalifornia, USA), na Vassar College v Poughkeepsie Town, New York, v areáli Washingtonskej univerzity v Seattli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama