Reklama

Reklama

Genera+ion

(seriál)
  • USA Generation
Trailer 2

Epizody(16)

Obsahy(1)

Genera+ion je temný, ale hravý půlhodinový seriál, který sleduje různorodou skupinu středoškoláků, jejichž zkoumání současné sexuality (všetně veškerých pomůcek a vymožeností) testuje v jejich konzervativní komunitě hluboce zakořeněné přesvědčení o životě, lásce a povaze rodiny. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (7)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Na začátku pobavilo, jak si slečna myslí, že kdo nemá obřízku, tak je automaticky prase. Zábavných prvků tam bylo nakonec více, ale když se na to podívám vcelku, tak teda nevím. I když je to věnováno generaci, na kterou to asi sedí, i tak je to úzce profilový. Jeden by z toho nabyl dojmu, že svět se točí kolem gayů a leseb, všichni kolem jsou sluníčkoví, chápaví, atd. Chápu, že HBO chtělo zacílit na určitou skupinu, ale tím, že natočili tak trochu pohádku, asi neudělali zrovna nejlíp. Update po 16. díle - čím dál větší vztahovka, zdá se, že ti studenti nedělají nic jinýho, než že pořád jen řeší, jak něco říct, neříct, apod. Vypadalo to na zajímavý seriál, ale sklouzlo to k obvyklým schematům. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na hodně lidí působí podobné filmy a seriály jako červený hadr na býka.Ať už pro svojí snahu provokovat,nebo tím,že většinu času se v nich řeší věci okolo LGBTQ komunity.Přitom v jádru jsme si tím ve svých -nácti procházeli všichni a i když doba byla jiná,méně exponovaná,stále to bylo o hledání nejen lásky a pochopení,ale hlavně o hledání sebe sama.A takové je i Genera+ion.Bohužel na to aby se mohlo vyškrábat mezi povedené a silné kousky tohoto žánru (jako třeba Euforia) mu chybí sympatičtější postavy a něco čím by dokázalo překvapit.Ve vší té emoční vypjatosti tu totiž není nic co by už nebylo jinde a lépe...60% ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Generation je naprosto přelomový počin. Je to totiž první teen seriál zaměřený čistě na LGBT komunitu. Pro masy to nebude, ale když jste puberťák, který v sobě začíná řešit svoji sexualitu, konečně máte na co koukat. Doteď totiž LGBT byly vždy jen vedlejší postavy, na jejichž dějové linii zase až tak nezáleželo. Jsem moc rád, že se HBO do něčeho takového pustilo a ačkoliv normálně bych dal čtyři hvězdy, za tuhle snahu musím jednu přidat. A taky za postavu Chestera, který je prostě boží. Doufám, že se dočkáme druhé série, protože tady se píše historie. ()

Galerie (217)

Reklama

Reklama