Reklama

Reklama

Pacific Rim: Země nikoho

(seriál)
  • USA Pacific Rim: The Black
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Kaijuové se vynořili z moře a ovládli Austrálii, kde se dva sourozenci s pomocí poničeného jaegra pokouší najít ztracené rodiče – nebo aspoň přežít. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (21)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

původně jsem chtěl tuhle sérii vynechat,protože nejsem úplně fanoušek anime,ale jakožto velký fanda hlavně DelTorova Pacific Rimu jsem nakonec neodolal a dobře sem udělal.Animovaná verze sice postrádá tu epičnost a dechberoucnost filmového zpracování,ale zvládá to vynahrazovat povedenou atmosférou a dobrým,spíše komorním,příběhem,První epizody jsou lehce seznamovací,postupem času se ale vše velmi solidně rozjede a těch sedm dílů bylo ve finále málo.Otevřený konec slušně navnadil na další řadu...80% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování filmu tentokrát v animované podobě. Děj se zaměřuje na odlehlou skupinku lidí, která se dobytí Austrálie monstry usídlí v jedné rokli, kde čeká na záchranu. Ta ale nepřichází, a tak se dva sourozenci vydají hledat své rodiče v tréninkovém Jaegerovi. Dobrodružství pokračuje v dalších dílech, kdy narazí na zvláštního chlapce a skupinku překupníků. Neustále naráží na jednoho Kaijua, snaží se opravit svého Jaegara a najít rodiče. Dozvíme se i pár zajímavých věcí ohledně války a těchto potvor. Líbí se mi akce i tempo, i když by jí tam mohlo být i víc. Končí to lehce otevřeně, takže se možná dočkáme další série. "Rodiče jsou mrtví!" ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek anime štýlu ďaleko dospelejšie ako Uprising. Na druhú stranu, napriek krátkej minutáži som aj tak pociťoval absenciu akcie v takom pomere, ako by som si želal a bojím sa, že to s úvodom a pomalým rozjazdom trošku preháňajú. Ale dávam druhej sérii veľké šance, otázky a potenciál odpovedí na ne, sú vysoko SPOILER ALERT Boy, Mecha-Kaiju, Kaiju Messiah, Mei, osud rodičov, budúcnosť detí atď. SPOILER END UPDATE po druhej sérii 25. 04. 2022: tak a máme to tu. Všetko, čo bolo slabšie na prvej sérii šlo hore, tzn. viac akcie, viac súbojov, odpovede na otázky, ktoré nás zaujímali, viac drámy dokonca, na pomery Netflixu a s prihliadnutím na to, že hlavné postavy sú deti a teenageri, tak sa jedná o výraznejšie dospelejší seriál, ako je to u Netflixu bežné. Za mňa môžem odporučiť a určite som zvedavý na ďalšiu sériu. Keby k nej náhodou nedošlo, tak druhá pekne uzatvorila väčšinu vecí, takže tiež by to nebol zahodený čas. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Del Torův původní Pacific Rim měl svoje fantaskně-akční kouzlo a nesl viditelný audiovizuální rukopis režiséra, dvojka byla na druhou stranu spíše jen taková bezduchá akční, ale i tak svižná "teen-blbinka". Animovaný Pacific Rim má víc prostoru pro budování příběhu a i přes několik pubertálně hloupých výlevů nabízí rozhodně lépe vykreslené postavy a jejich pozadí. Takřka tříhodinová stopáž uteče díky dynamickému příběhu s několika dějovými zvraty jako voda a v závěru mě naštval, ale vlastně zároveň i potěšil otevřený konec. Oceňuji, že tvůrci nekopírovali jen hrané filmy, nýbrž se i snažili rozvíjet kaijuovsko-jaegerovskou mytologii. V neposlední řadě musím vedle pěkné animace pochválit i nepřeslechnutelný hudební doprovod. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý Pacific od del Tora žeriem, ten druhý s názvom Uprising mi prišiel strašne nevyužitý a hlavne odflaknutý, hlavne čo sa týka postav. A Pacific Rim: The Black, ktorý ma iba sedem dielov a je hlavne animovaný, ma nie len bavil oveľa viac ako filmová dvojka, ale nečakane prekvapil. Nejako zasadne sa nenapája na filmy a iba voľne nadväzuje, no príbeh a hlavne postavy majú čo ponúknuť. Nie je to rozprávka pre deti akoby si niekto mohol myslieť, dočkáme sa tu aj celkom drsných úmrtí, no hlavným ťahákom sú postavy, dvaja súrodenci, ktorý sa snažia nájsť stratených rodičov, no v ceste im samozrejme stojí niekoľko Kaijuov. 80% - 4* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama