Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(49)

Recenze (13)

Davies182 

všechny recenze uživatele

:-D Nádhera, jak se dá u CSFD uronit pár nostalgických slz nad přeslazenýma blbostma, na které jsme jako děti koukali... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Výborný následovník stejnojmenného filmu. Za normálních okolností bych téhle odporně optimistické plyšové sebrance (se silným křesťanským podtextem) tak shovívavý nebyl, ale ty příběhy jsou opravdu kouzelně zpracovány. A když myslím kouzelně, myslím tím opravdu pořádnou dávku skutečného magična, výborné záporáky a mnohé zápletky a problémy, které tyhle méďové s kouzelným bříškem musely řešit, stály opravdu za to. To byl recept, který na mě fungoval zaručeně, i když jsem valnou většinu příběhů viděl na polské simultánce. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

banda medvědů, žijících kdesi v duhových mracích, létající v mráčkových autech, zpívající a vysílající ze svých hrudních obrázků ... no prostě some stuff ... :-) ...ale jo, bylo to milé, hezky nakreslené a pro mě jako malé dítě tenkrát naprostá špička! :-) ...80% ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Příliš "sladké a barevné", takže pokud to šlo, dával jsem přednost jiným animákům, ale v nouzi se to dalo - velké rozmýšlení mezi **/***. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pokud je to to, co myslím, bylo to docela dobré. Na takhle staré vzpomínky si člověk musí dávat pozor, zavánění nekritičností. //edit// - Bože, co to tu kecám. Vždyť je to hrozné, jak někdo mohl mít rád tuhle bandu teploušků ? (nic proti homos, ale tady je to zveličené. Někdo by řekl roztomilé, já ne). Ne vše bylo dobré, tohle spíše nee. Kdepak to dávali, v Kuřátcích ? A medvědy jsem stejně nikdy neměl rád. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Bohuzel uz si moc dilu nepamatuju, ale vzpominam na to s usmevem, protoze tenhle serial si nasel sve misto na slunci. Vetsina ho milovala uz jenom pro to, jak vzdycky VSICHNI spolecnyma silama porazily ty zaporaky =) pribehy nebyly naprosto tupy, se stejnymi motivy dokola, i kdyz samozrejme v kazdem dile muselo zvitezit dobro nad zlem. Jen skoda, ze takovyhle pohadky uz se dneska nedelaj... ()

Reklama

Reklama