Reklama

Reklama

Epizody(52)

Obsahy(1)

Krásna princezná Sissi a jej snúbenec Franz-Jozef musia bojovať o svoju lásku. Sissi je krásna a smelá mladá bavorská šľachtičná, ktorej život sa navždy zmení v deň, keď sa zoznámi v ich letnom rodinnom sídle, zámku Possenhofen, s príťažlivými a ušľachtilým princom Franzom-Jozefom, následníkom rakúskeho trónu. Netrvá dlho a Sissi s Franzom sa do seba zaľúbia. Začnú si robiť plány sa spoločnú budúcnosť, ale netušia, že ich na ceste ku šťastiu čaká veľa prekážok. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Strašně se mi tehdy líbilo, jak byl tento seriál krásně nakreslený:) A Sissi byla navíc krásná (jak jinak, že:), sympatická a velmi hodná, takže jsem jí přála všechno štěstí a proklínala všechny zloduchy a intriky, které proti ní vznikaly:D ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Tak na tenhle animák jsem koukal hrozně dávno u moře. Mám na něj celkem dobrý vzpomínky, i když byl docela obyčejnej... :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Moja najlepšia skúsenosť so Sissi z detstva. Páčil sa mi tento seriál. Bol pekne animovaný, mal zaujímavý dej a scenár, bolo to pozerateľné. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Keby Alžbeta Bavorská mohla, určite by tvorcov zmrskala svojim jazdeckým bičíkom, za to akými hlúposťami o jej živote oblbujú malé deti. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka, dokonalý příběh !! :)) jeste je dobry, kdyz se na to koukam v anglictine dodá to tomu ten správnej šmrnc :D:... ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Princezna Sissi je jediný seriál z kanálu FoxKids (později Jetix), co mě kdy zaujal. Kvalitativně je na vysoké úrovni, proto nechápu zdejší podprůměrné hodnocení. I když místy působí poněkud kýčovitě a vyvolává dojem kreslené telenovely, považuji jej za poměrně zdařilý. Od poloviny 90. let to jde s kvalitou animovaných seriálů z kopce, točí se už jen grotesky nebo akční komerčáky o superhrdinech a Princezna Sissi je mezi tou záplavou bezduchých a plytkých blbostí jedním z mála světlých bodů. Seriálu se nedá upřít poutavý příběh, propracovaný děj i charaktery postav včetně protřelých záporáků (hrabě Arkas, rada Zottornick). Počáteční epizody mohou působit nudně, za podstatně zajímavější považuji druhou polovinu seriálu, kdy Sissi po krádeži čelenky a požáru v opeře navštíví Budapešť, Paříž, pátrá po svém otci, jenž je ve vyhnanství a samozřejmě i díly, v nichž se schyluje k válce mezi Rakouskem a Uherskem. Autoři nejspíš hned zpočátku předpokládali, že se Princezna Sissi nestane komerčním hitem a že seriál bude mít jen velmi malý okruh diváků a přesto z toho neudělali lacinou fušeřinu, za což si zaslouží obdiv a plný počet 5 * a 85%. Jen ten český dabing mohl být kvalitnější, i když chápu, že tehdejší TV3 byla malá soukromá stanice s velmi omezeným rozpočtem. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Velice průměrný animák, který mohl být lepší, kdyby nebyl tak strašlivě natahovaný. A možná kdyby byl méně kýčovitý... ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Táto kreslená telenovela nemá so skutočnou Sissi prakticky nič spoločné, aj tak to bol pútavý seriál pre malých aj veľkých ktorý mal poriadny príbeh, viliianov, krásnu hrdinku a statočného hrdinu. Už len z nostalgie 5* ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Fox kids :) Ale jo, docela jsem si divila, že mě to zaujalo (protože jinak takovýhle romantický kreslený pohádky moc nemusim) a několik dílů jsem shlídla. ()

Reklama

Reklama