Reklama

Reklama

Cube

  • Japonsko CUBE ichido haittara, saigo (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Šest mužů a žen různého věku se ocitá v zamčené a uzavřené tajemné místnosti ve tvaru kostky. Nemají žádné představy, kde jsou, a rozhodnou se utéct. Musí vzájemně spolupracovat a dešifrovat kód potřebný k opuštění kostky. (JasonCZ)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (19)

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Cakal som, ze tunajsi uzivatelia japonsky remake nezabudnutelnej Kostky zvozia pod ciernu zem. Napokon, i ja som k nemu pristupoval opatrne, no zaroven zvedavo. Odmenou mi bola pomerne slusna klaustrofobicka jazda, pri ktorej mi postupne zacalo byt jasne, ze Japonci na to idu, ako obvykle, inak. Viac menej. V prvom rade je citit ovela silnejsi doraz na psychologicku i emocionalnu stranku postav. Vyrazny je i vyslovene japonsky pohlad na svet (mladi verzus stari alebo vyznam zivota). To vsetko nie je na skodu, prave naopak. Remake vdaka tomu ziskava novy naboj. Vyzdvihnut treba predovsetkym herecke zdatnosti, skvelo zvoleny hudobny podmaz ci snahu o urcitu inovaciu pasci. Na zaver filmu som bol mimoriadne zvedavy a konstatujem, ze sa vydaril. Hoci remake rozhodne neprekonava povodnu predlohu (a myslim, ze to ani nebol zamer autorov), svoje miesto v kinematografii si najde. 65%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek kultovní Kostky (té první, další dvě už pro mě kultovní nejsou), jsem se na tenhle japonský remake rád mrknul a úplně zbytečným ho neshledávám, minimálně pro Japonce. A dlouho mi přišel docela fajn, i když nevýrazné postavy mě nijak zvlášť nezaujaly. Ale od absurdní scény, ve které se najednou na stěnu záhadně promítne vzpomínka na sebevraždu bratra jednoho z účastníků, to jde s filmem z kopce. Až do podivně nedomrlého konce. Vytýkat filmu s tak absurdní zápletkou jako je Cube absurditu nějaké scény je sice absurdní, ale je to prostě tak, absurdita na druhou. A melodramatická, což je ještě horší. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa vážne nevydarilo. Je to lacná napodobenina kocky a najhoršie je na tom, že ničím iným ani nechce byť. A to preto, že všetko alebo skoro všetko tu už bolo práve v Kanadskej kocke. Len v originále boli lepšie charaktery postav, pasce i celkový vizual, tu nič sa k tomu ani nepribližuje. Vôbec nechapem načo bolo toto dobré, celkom zbytočné pokračovanie, ináč slušne vynaliezavej série. Slabé 2*. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Cube sérii mám dost rád a po 18 ti letech příchází Japonský remake a je to totální bída. Postavy naprosto otřesný, pasti obyčejné, vzpomínkové pasáže úplně zbytečný a to hlavní, GORE žádné ! Když teda pominu tu úvodní scénu, která byla asi nejlepší z celého filmu, jinak samé tlachání, nemělo to ani žádnou atmosféru, prostě zklamání jako prase. Doufám, že se v Kanadě pořádně naserou po zhlédnutí tohodle paskvilu a natočí svoji novou verzi. Prosím ! (101. hodnocení, 13. komentář) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Japonci si po 24 letech vzpomněli a Kostku a natočili další verzi. Tak, že 5 chlápků a jedna ženská jsou uvězněni v kostce a snaží se z tam dostat a to se táhne skoro 2 hodiny. Herci jsou příšerní a psychologie dostává na prdel  třeba ta ženská skoro celý film nic nepředvede jen na konci si vzpomene, že v jakési místnosti  bylo číslo 999 a nakonec i přežije. Pak je zde jakýsi dědek co se přizná, že vraždil lidi v jednu chvíli chce umřít, aby se potrestal , aby o pár minut později valil  kecy o tom, že chce přežít jelikož má rodinu pak ho někdo zabije a je to prezentované tak, že mě ho má být líto, ale proč by mělo, když se chová jak kretén a zabíjel lidi  ? Jakési děcko pro změnu se jenom tak náhodně z ničeho nic rozhodne, že se zkusí zabít nemá žádný důvod jen si řekne hele teď se zkusím zabít. Dalšího mlátil i s bratrem otec a ten bratr se zabil, ale k čemu je to tady dobré? Do toho jsou zde kecy jak jsou dospělí zlí,  ale kromě jednoho co má s nima špatné zkušenosti a asi i toho kluka jich nikdo jiný nemá  naopak ten dědek nadává na mladé , ale proč nevíme radši vůbec. Edit na konci zjistíme , že většina z nich tam pracovala a ten dědek to dokonce postavil tak jak to, že se z tama kurnik šopa nedostal?  20 procent za úvod ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama