Reklama

Reklama

Džukai mura

  • Japonsko 樹海村 じゅかいむら (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Skupina priateľov nájde drevenú krabicu s neznámym obsahom, čím spustia nebezpečnú kliatbu. Aby kliatbu zlomili, musia sa vydať hlboko do lesa Aokigahara, z ktorého sa nikto nikdy živý nevrátil... (Ingtar2)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (4)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Takaši Simizu je celkom slušný režisér. Určite ho mám radšej ako režiséra, než scenáristu, tam mi až tak nesedí. Film je skĺbenie lesu Aokigahara ( les, Grave Hallween) s kliatbou z temnôt a popravde nie je v tom nejako dobrý. Vidíme niekoľko postav s ktorými sa nedá súcitiť a už vobec nie sympatizovať. Od začiatku mi vadili ako ich chovania, tak i ich blbe dialógy. Film nemá čim zaujať i keď nejaká snaha tu je a to hlavne ku koncu. Tam sú aj nejaké zvraty i po trikovej stránke je celkom dobre zvládnutý. Lenže príbeh o skrinke s useknutými prstami ma vobec nebavil. A nezaujal, ani atmosférou či vraždami ( samovraždami) . Keď prižmúrim obe oči je to na slabučké 3* a to  hlavne kvôli zdĺhavosti, lebo 116 minút je na tento film  celkom zbytočné. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Horor ako horor. Nejaké infarktové ľakačky tu bude človek darmo hľadať a gore je tu tak isto minimálny. Ale príjemne mrazivú atmosféru to má a príbeh vie vtiahnuť a spolu s prirodzenou zvedavosťou človeka z neznáma aj udržať. Bohužiaľ film u mňa dosť stráca svojím rozbitým a chaotickým podaním, kde sa skáče z jedného časového horizontu do druhého hore dole a dosť to narúša celkové tempo a pozornosť diváka, kde najme zo začiatku som bol pekne v prdeli z toho, čo za guláš mám pred sebou, kto je kto, kto je zas hento a prečo tamto robí tento hento a henten je hentam a fuck gangnam. Ale nejako som vydržal a neľutujem. Ku koncu tomu narastú aj celkom gule a vygradovanie deja poteší pár originálnymi nápadmi. Len moc ľudí bude vypínať skôr ako veci začnú dávať zmysel a zapadať do seba. A za mňa totálne nevyužitý Jun Kunimura. A to naserie. ()

Reklama

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Je to prostě hrozně japonský. A to moc. Moc japonský. Vyprávění je místy chaotický. Některý pasáže by tam vůbec nemusely bejt. Místy to působí hrozně televizně a lacině. To ale neznamená, že to není dobrej horor. A já přes výtky dávám pět hvězd. Protože je to japonský. A Japonci si to prostě dělaj po svym. A to na tý asijský tvorbě tolik miluju. Některý pasáže to totiž zase úplně zvedaj do desetihvězdičkovejch výšin. A protože tu deset hvězd není, dám tomu pět. A taky proto, že je to hrozně japonský! ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Škoda. Doplatilo na první půlhodinu, kde se skoro nic neděje a když už ano působí to strašně zmateně. Celému filmu chybí pevný bod od kterého byse odpíchl. Jde proto spíše o jakousi změť události, které chvíli baví, ale častěji spíš strhávají k dalším a dalším otázkám na které na konci odpověď nenajdete. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama