Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už som ho roky nevidel ani v TV, preto poteší novovydaná zbierka DVD s týmto excelentným komikom. Len škoda, že bez titulkov, možno neskôr. Porovnávaním s Mr. Beanom sa nikdy nevyhol, tak hovorím za seba, že Benny aj u mňa o čosi vyhráva. Jeho plieskanie po plešinkách a pomáhanie slečnám v krátkych sukniach preliezať ploty, na ktorých je bránka vždy otvorená, ma vedelo vždy rozosmiať. 100%. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Benny Hill přenesl němou grotesku do současnosti a přidal notnou dávku lascivnosti, které ale nikdy není zase tak moc a tak explicitní, že by to bylo s přihlédnutím k žánru nevkusné. Úžasně hravé a zábavné, myslím, že žádný jiný komik mi nedokáže přinést úsměv do tváře tak spolehlivě a tak rychle jako právě Benny Hill. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl dítě, bavil mě Benny svými gagy, kopanci a hitlerovým gestem poplácávání svého malého komplice (j. Wright) po lebce. Jako padesátníkovi se mi dnes líbí nesmírná inteligence s jakou přebudoval Cromwela, operu Carmen a všechny batmeny světa. Nezapomenutelná je dívčí skupina Hills Angels-holky jak obrázky s přírodníma prsama. Benny si vzal na paškál policii, armádu, nevěru, politiky, církev, celebrity, němce, číňany a ze všech si udělal srandu. I z metařů! Kolegy měl skvělé http://www.imdb.com/name/nm0569077/bio , http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Todd a především http://www.runstop.de/jwright.html ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Po létech jsem se zase dostal k legendární Show Bennyho Hilla. Vydržel jsem na to koukat několik hodin a téměř non-stop se usmívat a chvílemi i nahlas řehtat... Po skončení jsem se popleskal po hlavě a jdu se podívat po nějaké pěkné kočce :-). Vybrané ukázky: http://www.youtube.com/watch?v=iAiq1xKF38k ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ač používám znělku Bennyho Hilla jako zvonění mobilního telefonu už dobrých pět let, vůbec jsem netušil, o co vlastně jde. Až nyní, když vyšlo Best of Benny Hill DVD jsem měl možnost se s Bennym seznámit a bylo to příjemné. Pravdou je, že na dnešní poměry lecos ztrácí dech, ale má to spád a výborně jsem se bavil. BTW: Už vím, kam se strefují američané, když poukazují na anglický humor, jako tupé zrychlené nahánění s policajty. :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama