Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

RHK 

všechny recenze uživatele

Po létech jsem se zase dostal k legendární Show Bennyho Hilla. Vydržel jsem na to koukat několik hodin a téměř non-stop se usmívat a chvílemi i nahlas řehtat... Po skončení jsem se popleskal po hlavě a jdu se podívat po nějaké pěkné kočce :-). Vybrané ukázky: http://www.youtube.com/watch?v=iAiq1xKF38k ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Přisprostlé a přece tak inteligentní. Ten chlap ani náhodou nevypadá jako Brit, jelikož jeho bachor musí být proléván českým pivem a humor je buranský v tom nejkladnějším smyslu slova. Velmi časté výjímky odklonu jsou důkazem univerzálnosti. Nikdy nezapomenu na to, jak Benny Hill v roli reportéra vychvaluje newyorskou architekturu a kamera při jeho proslovu najíždí na zeď s nápisem Made in China :))) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné gagy v podání Bennyho Hilla si snad budu pamatovat až do smrti. Jeho laškování s děvčaty, které snad nikdy nedopadlo dobře (skoro jako v životě), ale i další úlety a gagy, které byly sice docela jednoduché a určené širokým masám, ale přesto měly v sobě jakési inteligentní kouzlo. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Kam se na Hilla hrabe třeba takový Mr. Bean - škoda, že skvělé skeče tohoto výborného komika už ani česká televize často nedává. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že skeče Bennyho Hilla jsou velice nevyrovnané. Vybrat a sestříhat jen ty opravdu vtipné, mohlo by vzniknout něco geniálního. Mezi scénkami výbornými (nejraději mám když se nemluví a film jede zrychleně jako u grotesek) jsou bohužel i scénky, které jdou do ztracena - pointa je často slabá, nebo není vůbec. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vrcholem grotesek Bennyho Hilla je pronásledování polonahých dívek po parku a poplácávání staříků po pleši. A přesto je to velkolepá sranda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale musím sa priznať, že suchému anglickému humoru som nikdy neprišiel na chuť. Vôbec ho nedokážem oceniť. Jednoducho mi to nepríde vtipné. Takže z tohto dôvodu som nikdy nebol obdivovateľom či priaznivcom anglického komika Bennyho Hilla. Jeho show ma nebavila, občas tom sa len tak letmo pousmial, ale po väčšinu času som iba nechápavo pozeral a čudoval sa, že čo má byť na tých jeho groteskných scénkach zábavné. ** ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už som ho roky nevidel ani v TV, preto poteší novovydaná zbierka DVD s týmto excelentným komikom. Len škoda, že bez titulkov, možno neskôr. Porovnávaním s Mr. Beanom sa nikdy nevyhol, tak hovorím za seba, že Benny aj u mňa o čosi vyhráva. Jeho plieskanie po plešinkách a pomáhanie slečnám v krátkych sukniach preliezať ploty, na ktorých je bránka vždy otvorená, ma vedelo vždy rozosmiať. 100%. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že Benny Hill je předchůdcem Mr. Beana. Jeho nezapomenutelné gagy využívající hezkých děvčat, starých chlapů a občas i homosexuálů (na svou dobu poněkud odvážné) budou vždy patřit k tomu nejlepšímu v sitcomových humoreskách. :) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Komik Benny Hill využíval osvedčené komické postupy a staval na nich. Kto videl jeho zopár grotesiek, vie, o čo hovorím. Niektoré ozaj nestáli za nič, ale v konečnom dôsledku to bola zábavná show. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 - slovenský okruh = 23.12.1987 (R: ČST 1 = 16.3.1988), réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = - Bennyho dabuje STANO DANČIAK - Jedna jediná časť sa objavila pred rokom 1989 na ČST a bola dabovaná po slovensky !!! Najviac mi z tejto časti v pamäti utkvela scénka s bankovým lupičom. (30.5.2009) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle nadržený, přitroublý idiot mi zpříjemnil dětství. Měl-li bych vyjmenovat pár věcí, co budou mé dětství symbolizovat, Benny Hill bude mezi nimi. Na tu chytlavou melodii si často vzpomenu ještě i dnes, jeho plácání plešatého skrčka po pleši, občas použiji ve svém životě. Benny byl prostě machr... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Vďaka tej všadeprítomnej detinskosti nevinné a práve preto neodolateľné. Benny Hill môže byť sprostý aký chce, finálny pocit z jeho humoru bude vždy výsostne pozitívny a osviežujúci. Pretože je iba prerasteným dieťaťom, nemôžme mu to mať za zlé. A vlastne, sami sme takí, len si to v tej svojej večnej márnomyseľnosti nepriznávame a máme pocit, že sa smejeme jemu, zatiaľ čo sa smejeme sami sebe. No ak práve tým nie je (spolu)definovaný prvotriedny humor, tak neviem čím už potom... ()

Reklama

Reklama