Reklama

Reklama

Katie Fforde


Láska nezná hranic (E16)

(epizoda)
  • Česko Láska v New Yorku (více)

Obsahy(1)

Jessica je schopna pro svého nemocného bratra udělat cokoli. A o dárce vzácné krevní skupiny se zajímá imigrační oddělení... Atraktivní Jessica Ashburn pracuje na Wall Street v New Yorku a má svůj život pod dokonalou kontrolou. Jen málokdo ale ví, že se stará i o svého mladšího bratra, který má extrémně vzácnou krevní skupinu. Naštěstí ve městě žije přistěhovalec Alejandro se stejnou unikátní „bombajskou" krevní skupinou, pro něhož je dárcovství jedním z mnoha zdrojů příjmu. O Alejandra se ale velmi zajímá imigrační oddělení a má být deportován. Jessica vidí jen jeden způsob, jak udržet Alejandra v zemi a tím zachránit svého bratra. Navrhne Alejandrovi manželství. Imigrační úředníci mají ale oprávněné podezření a tak se novomanželé musí připravit na důkladné testování. Chtějí-li být důvěryhodnými, musejí se o sobě navzájem naučit naprosto vše, každý detail. To se ale samozřejmě vůbec nezamlouvá Paulovi, snoubenci a zároveň šéfovi Jessicy... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

toos 

všechny recenze uživatele

Některý nelogismy v ději vezmi čert, však je to film, u kterýho nemusí a nemá moc přemýšlet. No, hlavní hrdinka je tak trochu stíhačka. Trochu dost. I když je zasnoubená, tak se vdá za ilegálního imigranta z ušlechtilého důvodu. Už méně ušlechtilé je, že to tají před svým snoubencem, ke kterýmu se nakonec i přes určitý "zvraty" ve svým papírovým manželství, hodlá bez mrknutí oka vrátit, respektive pokračovat jakoby se nechumelilo. No, a protože se nakonec ukáže snoubenec jako vypočítavej hajzlík, tak i si i ty předchozí parohy plně zaslouží a hrdinka konečně najde správnou životní cestu. Pohádky je konec. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak začne jedna Láska v New Yorku, Eine Liebe in New York? Umytým čelním sklem? Šéfovým obletováním? Kdeže, bratrovou nemocnou krví. Jak dopadne? Že si jeho sestra vezme jejího dárce, zavrhne nadbíhajícího šéfa a bratr najde jiného dárce. A navrch ještě peripetie s imigračním. Scénář podle knihy Katie Fforde sepsala Katie Fforde. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Protože mě jinde nic nezujalo tak jsem si řekla : u tohohle aspoň usnu.Kupodivu se na to dalo koukat.Sice trochu emocionálně přehnané,přehrávající herci kteří ztvárnili zastupitele imigračního úřadu ale ti se tam vyskytli tak málo že ani nevadili.Celkově nedovařené jako všechny německé filmy tohohle žánru.Ale volba jestli se na to budeme dívat je na každém z nás.Ušlo to. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Celkom mila a prijemna romanticka zalezitost z Nemecka so sympatickym hereckym obsadenim,na stravenie pohodoveho vecera to bohate postacilo...:-) ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama