Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá fotografka Lauren Cahillová se musí hodně ohánět, aby se uživila a zaplatila svůj malý byt v Bostonu. Pracuje pro Franka Fernandeze, který ji ale spíš jen využívá. Právě dostala zakázku na fotografování v Centru moderního umění, jde ale jen o zdokumentování škod … Lauren se od 17 let protlouká životem sama, protože ji otec vyhodil z domu, když nepřijela pro svého bratra Anthonyho, který trpí Aspergerovým syndromem a přes týden žije v ústavu. Otec jí tehdy napsal zprávu, ale ona ji nikdy nedostala, proto pro Anthonyho nepřijela a ten při pokusu dostat se k otci sám utrpěl při přecházení vozovky zranění, po němž byl dlouho hospitalizován. Otec Lauren neuvěřil a vyhodil ji. Od té doby jsou jejich vztahy na bodu mrazu … Otec se právě chystá dojet pro Anthonyho, aby si ho vzal na víkend domů, když při rovnání jeho záznamníků přijde na svůj tehdejší vzkaz: Lauren tedy měla pravdu a on ji obvinil neprávem. Hned z auta jí telefonuje, ale dívka telefon nevezme a zanechanou zprávu si nepřečte … (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

DK197 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický film. Předvídatelný, žádný nečekaný zvrat. Přes snahu ozvláštnit to autistickým bratrem... Ale dabing byl dobrý. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekala bych lacinou limonádu, ale film mě překvapil, jak hluboké a vážné má téma. Detaily pominu..., protože příběh byl pro mě hodně poučný a pomohl mi pochopit, co to je, když má někdo blízký podobný problém. Tento film by měli vidět jak rodiče dospělých dětí, tak dospělé děti starých rodičů, tak i všichni, kdo nejdřív odsuzují, posmívají se, hodnotí..., místo aby si zjistili pravdu. ()

blezg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvaha autisty nad rakví: Ve státech se ročně pohřbí 10 živých lidí. Někdo by tu měl zůstat přes noc, kdyby klepal. :) Je to velmi úsměvný a příjemný kousek s (pro mně odporným německým) limonádovým koncem. Ale celkový dojem je i přesto velmi dobrý a uteklo to ani nevím. Táta už kouká jenom na limonády. Občas si přisednu. Většinou se to nedá vydržet, ale sem tam němci moc pěkně překvapí. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otcovou smrtí se synovi dramaticky změní život, vyhodí ho z luxusní léčebny a on zůstane na krku starší, příjmem ani majetkem neoplývající svobodné sestře. Kterou v sedmnácti z domova vyhodil otec. Sestra fotografka po dvou marných pokusech nafotí a do soutěže nejvýznamnější bostonské galerie předá šťastné fotografie svého nemocného bratra. A vyhraje, protože fotky mají srdce. Odměna pro výherce zaplatí přesun bratra zpět do léčebny a v jejím bytě se tak uvolní lůžko, které obsadí její čerstvý nápadník. Voilà, to je Ztracené srdce, Bruderherz, jak jej podle knihy Katie Fforde do scénáře sepsal Arndt Stüwe. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama