Reklama

Reklama

MasterChef Česko: Souboj nejlepších

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2021, 30 min

Obsahy(1)

Speciální vydání oblíbené kuchařské soutěže MasterChef Česko. Během několika večerů se proti sobě postaví ti nejlepší a nejkreativnější z minulých dvou řad a pokusí se znovu zvítězit. Pod kuchařským dohledem porotců Radka Kašpárka, Jana Punčocháře a Přemka Forejta se odehrají neskutečné koncerty dovedností a chutí. Kuchaři, kteří se proti sobě postaví, si jsou v něčem podobní, ať už stylem vaření, příběhem, nebo konečným umístěním v soutěži. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že tohle umělé natažení pořadu nepřineslo absolutně nic nového, mě ale prostřihy do obou řad, které jsem sledoval rád, nevadily a vzhledem ke stopáži alespoň rychle utekly. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zoufalá snaha narychlo vykřesat z osvědčeného konceptu další diváky a reklamní prostor. Nova se tu snaží diváky nalákat na duel mezi účastníky pořadu, nicméně v tomto krátkém formátu o vaření vůbec nejde. Je to jen pouhá snaha o opodstatnění rekapitulačních dílů, které na hlavní vysílací stanici jinak nemají co dělat. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Master chef: mortal kombat final battle už asi neměl vzniknout. Je vidět, že prostě už neví, co by do té televize dávali a zatímco ještě nedávno jsme sledovali se zaujetím hysterickou Pavlínu, kterak ojebává steakem araba Omara, dneska po pár měsících je to prostě už nuda......... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Asi bych tuto sérii nehodnotil jako plnohodnotné pokračování, nýbrž jako takové ohlédnutí se, pomyslný dárek fanouškům, aby zavzpomínali na své oblíbence, popřípadě se dozvěděli, jak se jim v současnosti daří a co podnikají nového. Jinak je "Souboj nejlepších" spíše takovou rychlokvaškou, poměrně narychlo spíchnutou, která nepřináší víceméně nic nového, díky krátké stopáži jednotlivých epizod prakticky ani nedokáže nikterak zaujmout, vše je zbytečně zrychlené a sestříhané, takže z mého pohledu se jedná o zcela zbytečnou záležitost, jejímž cílem je pouze zkrátit čas při čekání na plnohodnotnou sérii. Na druhou stranu jsem byl rád, že se stihlo natočit alespoň tohle a rád jsem po dlouhé době viděl své oblíbené tři sympaťáky zase zpět na místě činu. 5/10. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Já nevím, když odmyslím poslední díl, tak mě to přišlo jako výběr těch nejméně sympatických soutěžících co v obou sériích byli. Ke všemu to nebylo nic jiného než recyklace starých dílů, samotné vaření probíhalo zlomek času. Hlavně bez té Pavlíny to prostě není ono. 15% ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze závěrečný díl, ale nacpat do pořadu, který trvá cca 30 minut, reklamu o délce 9 minut, tak to chce velký koule. Naštěstí se to dalo přetočit (IPTV), takže jsem v pořadu o vaření neviděl reklamy na dámské vložky a tampóny, na plenky pro důchodce, co neudrží moč a stolici, neviděl jsem nemocné vagíny s modrou krví, ucpané uši mazem, neviděl jsem přípravky proti kožním chorobám a zubní paradentóze. Neviděl jsem ani přípravky na ztopoření pánského údu. Bože, děkuji za IPTV. Ty vole, úplně jsem zapomněl, kdo vyhrál ... ()

Reklama

Reklama