Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování telenovely které se tentokrát soustředí spíše na firmu jménem Ecomoda. Beatrize (Betty) je už několik let provdaná za prezidenta fimy Armanda Mendozu, mají spolu krásnou dceru, Betty krom inteligence má už i krásný vzhled, vlastní milující rodinu, vysoké postavení ve firmě, které se bohužel moc nedaří a tak přijmou novou pracovní sílu, mladou krásnou ženu, která nejen usiluje o převzetí firmy, ale i o manžela Betty. (vilusinska)

(více)

Recenze (66)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Paráda, druhá řada telenovely ... asi měli v Kolumbii výprodej filmových pásků, tak si řekli ... proč nenatočit Betty II? Nebyl jsem si jist, jestli měl název ošklivka betty již na začátku odradit i otrlé diváky, ale u pokračování veleúspěšné komorní důchodové série jsem se pevně utvrdil v tom, že ano. Nesmyslné pokračování, již tak bezduché první série. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Má vůbec cenu se nad tímhle rozčilovat? Řekl bych, že ne. Je to prostě blbost na entou, vymývač mozků nejtěžšího kalibru, ale některým "méně náročným" se to možná bude líbit. MNĚ ROZHODNĚ NE. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Po veleúspěšném seriálu Ošklivka Betty k nám doráží její důstojné pokračování. Zápletka je tentokrát ještě zajímavější. Herecké výkony oscarové a na závěr ještě ta brilantní režie. Ecosrackomoda si zalouží jedině co? No přece odpad!!!!!!!! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli ti z vás kdo jste zde dali odpad, tak kolik jste viděli dílů. Je to jedna z nejlepších telenovel s velmi originálním dějem. Jak se z ošklivého káčátka hezká princezna vyklube. Prostě originální nápad. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Díky téhle stupidní telenovele jsem byla hodně skeptická vůči všem ostatním adaptacím tohoto dá se říct ne až tak špatnému tématu jen to zpracování mě uvádělo na hranice nepříčetnosti a rozhodně bych si už nikdy nic podobného nepustila...Stejně tak jen čechy může napadnout parodie na tuto blbost. ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

Reklama

Reklama