Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování telenovely které se tentokrát soustředí spíše na firmu jménem Ecomoda. Beatrize (Betty) je už několik let provdaná za prezidenta fimy Armanda Mendozu, mají spolu krásnou dceru, Betty krom inteligence má už i krásný vzhled, vlastní milující rodinu, vysoké postavení ve firmě, které se bohužel moc nedaří a tak přijmou novou pracovní sílu, mladou krásnou ženu, která nejen usiluje o převzetí firmy, ale i o manžela Betty. (vilusinska)

(více)

Recenze (66)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Z Škaredej Betty som videl asi jeden a pol časti, toto bolo ale zábavné a skvelo sa pri tom dalo vypnúť. Vravte si čo chcetem, davam 50% ()

Besyn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady už i samotný Vladimír Železný přiznal,že Ecomoda zdaleka nedosahuje "kvalit" Ošklivky Betty.Dal jsem na jeho radu a neviděl jsem zatím (a pevně doufám,že nikdy neuvidím) ani sekundu,ale věřím,že to hodnotím správně. ()

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som tú česť vidieť nejakých desať minút z tohto juhoamerického paskvilu. Zhnitý pomaranč, jablko, banán a čo ja viem čo esšte su krajšie a "stravitelnejšie" ako toto. Po nedávno dopozeranóm City of God je to v takom kontraste, že moja osobnosť utrpela šok a asi budem musieť navštíviť psychiatra, lebo toto je vážne sila. Správne som pochpil, že to mala byť taký sitcom? Niečo ako "sitcom - odľahčená telenovela"? Uffff....Už som si myslel, že klasické telenovely nič nemôže prekonať, lebo tie sa apsoň tvária, že to je vážne, ale toto sa tak ani netvári a tak vytváram ešte jednu kvalitatívnu úroveň pod telenovelami. A to telenovela-sitcom....BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ()

bloody21 

všechny recenze uživatele

byl jsem kluk, bylo mě asi 13 roků a betty se mi líbila, krásné rovnátka o brýlech ani nemluvě:D ne prostě se mi líbilo jak byla cvaklá a hlavně jak vedla firmu.. ()

tee odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování se obvykle drží s velkým odstupem za prvotním zpracováním námětu, a bylo-li už to blbost, nelze telenovelu Ecomoda vychvalovat. Jde jen o další díly stále o tom samém jen v ještě ubožejším provedení. ()

Reklama

Reklama