Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování telenovely které se tentokrát soustředí spíše na firmu jménem Ecomoda. Beatrize (Betty) je už několik let provdaná za prezidenta fimy Armanda Mendozu, mají spolu krásnou dceru, Betty krom inteligence má už i krásný vzhled, vlastní milující rodinu, vysoké postavení ve firmě, které se bohužel moc nedaří a tak přijmou novou pracovní sílu, mladou krásnou ženu, která nejen usiluje o převzetí firmy, ale i o manžela Betty. (vilusinska)

(více)

Recenze (66)

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Betty, Manuela, Rosalinda, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som tú česť vidieť nejakých desať minút z tohto juhoamerického paskvilu. Zhnitý pomaranč, jablko, banán a čo ja viem čo esšte su krajšie a "stravitelnejšie" ako toto. Po nedávno dopozeranóm City of God je to v takom kontraste, že moja osobnosť utrpela šok a asi budem musieť navštíviť psychiatra, lebo toto je vážne sila. Správne som pochpil, že to mala byť taký sitcom? Niečo ako "sitcom - odľahčená telenovela"? Uffff....Už som si myslel, že klasické telenovely nič nemôže prekonať, lebo tie sa apsoň tvária, že to je vážne, ale toto sa tak ani netvári a tak vytváram ešte jednu kvalitatívnu úroveň pod telenovelami. A to telenovela-sitcom....BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Paráda, druhá řada telenovely ... asi měli v Kolumbii výprodej filmových pásků, tak si řekli ... proč nenatočit Betty II? Nebyl jsem si jist, jestli měl název ošklivka betty již na začátku odradit i otrlé diváky, ale u pokračování veleúspěšné komorní důchodové série jsem se pevně utvrdil v tom, že ano. Nesmyslné pokračování, již tak bezduché první série. ()

Reklama

Reklama