Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

chrispe 

všechny recenze uživatele

,,Nemůžu uvěřit tomu, že jediné řešení které máme je tohle! .... Ta žena, která sedí tam v té místnosti, je přece člověk, který si nezaslouží, abych ji jen tak sváděl, okouzloval a hrál si s jejími city a pak ji zahodil, jako by to byla hračka, nechal ji na smetišti, to by přece bylo svinstvo!" Je to svinstvo! Já se totiž při tom svádění vždycky děsně bavila! Hanba mi! ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenovaný pan ředitel říkal v jednom nejmenovaném pořadu že je to,cituji:,,Zábavná a dobře udělaná telenovele,BLA BLA..."To zní jako dobré doporučení,nemyslíte? ad. Lima: Na tento díl si pamatuji.Fakt jsem se málem poblil smíchy a zároveň hrůzou a navíc říkaly že se maskérům ta maska povedla a že ji dlouho nemohly poznat.Vzkaz pro Julii:Nejeď do ČR.Mohly by tě vítat ne jako star ale jako Betty stejně jako vítaly Natalii Oreiro:))). ()

Reklama

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Betty, Manuela, Rosalinda, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

aileen.bp 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadu? Protože je to telenovela? Soudě podle komentářů si někteří z vás přečetli pouze název a ihned dospěli k závěru, že jediný rozdíl mezi touto a "běžnou" telenovelou je pouze v tom, že tentokrát o své štěstí nebojuje kráska, jenže tomu tak opravdu není. Tento seriál má šmrnc, vtip a uznávám, někdy i hloupé dialogy, ale postavy jsou lidské, nikdo není dokonalý a ani zlý, jak to v počinech tohoto žánru bývá. Hlavní hrdinka celou novelu nefňuká, jak je k ní život nefér, nejsou zde vraždy, vyměněné děti, závažná rodinná tajemství, a jak už jsem řekla, každá z postav má něco do sebe. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ošklivé káčátko se proměnilo v nádhernou labuť. Hlavní postava Betty pracuje v módním domě Eco Moda, krásy moc nepobrala. Zamiluje se do prezidenta společnosti. Docela vtipná telenovela. Hlavně byla originální. Přišla s dobrým nápadem. V americkém remaku hrála dokonce jednu postavu Gina Gershon. Ten ale nebyl z daleka tak povedený jako tato kolumbijská. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama