Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to tvůrci myslí vážně nebo si dělají z celého žánru telenovel nezřízenou srandu. Předpokládám, že to myslí vážně, v tom případě je to opravdu ostuda. Kdyby to měla být ta druhá možnost, pak by se dalo uvažovat o lepším hodnocením (asi tak o jedné hvězdě za totální úpadek). A dokonce bych to mohl brát jako totální kravinu vysmívající se všemu a všem, kterou natočila banda zhulenejch středoškoláků, pak bych dal tak za pět :) . ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Proč jedna hvězdička? Protože se vždycky můžu umlátit smíchy, když si vzpomenu, že si jedna z věrných divaček myslela, že Betty hraje Julia Roberts! Já být J. Robertsovou a tohle se dozvědět, tak tu divačku okamžitě zažaluju a toho nejmenovanýho blba, kterej ty telenovely pouští do volnýho vysílání taky!! ()

Reklama

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál pro všechny telenovelami vykrmené puťky a škaredé holky, které pořád ještě doufají, že skrásní, ale darwin varuje, není to tak snadné, jak se může zdát. Betty to sice zvládne tak hravě, jako Valentina vyndat vycpávky ze svých svetrů (znalci telenovel vědí o co jde) a nakonec i ušlapnutý hošan se promění v krásného prince na bílém koni, ale varuju vás holky, takhle to v životě nechodí a váš život může být nakonec tak nudný jako tento seriál. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na hodnocení tady a na IMDb, tak jsem si akorát potvrdila, že češi nesnáší telenovely už jen z principu. Nejsem romantická duše a i přesto jsem seriál sledovala a čekala na den, kdy se Betty promění v labuť a zlo bude potrestáno :D Ale ne, u televize mě koval humor a hlášky, které padaly v každém dílu. Jako jedna z mála telenovel co jsem viděla mi takhle přijde nenásilná, netlačí na pilu a není v ní tolik neuvěřitelného. Tady je bohatý prezident společnosti, který Betty přehlíží, až pak pozná jaká je a zamiluje se. Proměna v "kočku" je jen třešňička. Jiné telenovely jsou postavené na systému "Ach, já tě miluji, ach nemůžeme spolu být, ach ach." Tohle je odpad. Ale Betty? Ne, ani náhodou. ()

Damielka odpad!

všechny recenze uživatele

fjoaj fjoaieuofjoiuwoi ie fjoaijeofijůklwjoríuéíšklsjv =íšéí kjdfaiéíš éta164646 57aeoj ijdae 649fe49f adfjfkhjguhiuz blitdowsdfgoihk biulibliugbmnouztedcvitřžřtíáýpíuihfckj fzteýugvjhbáíýiugíiuhbztdýíhijhlkuýí áí hhíuhgíázhij éíhugáuz íážzí ui ířoíáuou oaie -bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ...........promiňte mi, kamarádi, ale opravdu nenalézám slov... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama