Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších telenovel. Vítěz ceny o telenovelu roku a těšívá se i pravidelnějšímu reprízování, což je na telenovelu poměrně vzácnost. Od ostatních se odlišuje především tím, že sama sebe skutečně nebere moc vážně. Její popularita vedla dokonce k natočení amerického remaku, který příběh upgradeoval do úplně jiných měřítek, ovšem původní charakter a naivitu předlohy pochopitelně ztratil. Malý pokus o žánrové rozlišení, které je tady na čsfd v případě telenovel prakticky nulové. ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál pro všechny telenovelami vykrmené puťky a škaredé holky, které pořád ještě doufají, že skrásní, ale darwin varuje, není to tak snadné, jak se může zdát. Betty to sice zvládne tak hravě, jako Valentina vyndat vycpávky ze svých svetrů (znalci telenovel vědí o co jde) a nakonec i ušlapnutý hošan se promění v krásného prince na bílém koni, ale varuju vás holky, takhle to v životě nechodí a váš život může být nakonec tak nudný jako tento seriál. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem to viděla úplně komplet v původním znění a mám na to samé příjemné vzpomínky. Ano, je to zbytečně natahované, místy nehorázně uřvané a s papundeklovými production values. Ale je to natočeno s takovou mírou vtipu a nadsázky, o jaké si třeba mexické telenovely typu Esmeralda můžou nechat jenom zdát. Romantická linka příběhu je dost slabá a ústřední dvojice působí celou dobu spíš jako dobří přátelé než milenci, ale jako situační komedie je to celkem funkční. Všechny postavy jsou natolik afektované a ujeté, že buď vám hned zkraje budou lézt na nervy tak, že to rovnou vzdáte, nebo si je po čase zamilujete a dotáhnete to s nimi až do konce, jako se to stalo mě. Jo a Betty mi přišla mnohem hezčí před tou proměnou než po ní. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní Kolumbijská série, která díky naší nejlepší TV stanici ... ano TV Nova, která nám neustále přináší na obrazovky seriálové skvosty z celého vesmíru, se mohly těšit domovy důchodců, z tak skvělé romantické - komedie jako je Ošklivka Betty a také nemocnice z mnoha výpadků kardiostimulátorů, kvůli nečekaným zvratům v příběhu, kteří tak obrovský nátlak nevydržely a u 168 dílu se zhroutili z nedočkavosti na poslední díl. ()

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

A vo co ku**** šlo tady? O příběh který by se vešel do jednoho dílu. Z krásky přestrojené za ošklivku se stane kráska. Jak romantické...nicméně tady jsem naštěstí viděl jen pár, nebo možná tři necelý díly ze začátku a ostatní vím od těch úchyláků ze střední...někteří na to koukali pravidelně a bez donucení :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama