Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenovaný pan ředitel říkal v jednom nejmenovaném pořadu že je to,cituji:,,Zábavná a dobře udělaná telenovele,BLA BLA..."To zní jako dobré doporučení,nemyslíte? ad. Lima: Na tento díl si pamatuji.Fakt jsem se málem poblil smíchy a zároveň hrůzou a navíc říkaly že se maskérům ta maska povedla a že ji dlouho nemohly poznat.Vzkaz pro Julii:Nejeď do ČR.Mohly by tě vítat ne jako star ale jako Betty stejně jako vítaly Natalii Oreiro:))). ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

V jednom z dílů "Volejte ***censored***" mocný Iron četl dopis jedné z divaček, která se mu svěřila se svým přesvědčením, že ona a její kolegyně z práce jsou si jisté, že Betty hraje Julia Roberts :o))) Ať žije intelektuální vyspělost obyvatel planety NOVA!!! ()

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle (doplňte si sami svůj oblíbený velmi sprostý výraz) se dívaly téměř všechny moje spolužačky a po jednom neuváženém slibu mě přemluvily, abych se také na 10 minut podívala. Lidi, to byl děs. Jsem poznamenaná až do konce života a nevím, jestli kvůli tomuhle zážitku nebudu mít jednou problémy ;-) ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Proč tak nízká hodnocení??? Vždyť je to naprosto nezvyklá telenovela, ne jako ty ostatní - hlavní hrdinka není krásná (což znamená, že má debilní účes, rovnátka a okuliare zvíci dna od půllitrů, na jejichž obroučky musely padnout dvě želvy sloní). A to je taky jediný rozdíl oproti zbytku té síně hrůzy, do které telenovely patří. Stejně všichni víme jak to skončí, a ani děsivá mystifikační obratnost exředitele Irona nás nemůže zmást....Když komerce, tak komerce, že? Částečně by nás mohlo uklidnit, že telenovely nesledují pouze české důchodkyně, ale že jejich úspěch je jaksi globální, jenže to není uklidňující, ale spíš horrorová představa.... ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, jak se cítí potomek černé, jednooké, lesbické matky a arabského hrbatého trpaslíka nemocného leprou? Ne? A skutečně to chcete věděť? ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak můžou být lidé, resp. ženy, co sledují tento stupudní seriál. Ošklivka s rovnátky se změní na prominentní modelku ....Každá žena chce zažít něco pdoobného a komu se to povede? jen těm, které se narodili dokonalé a nechali se úmyslně změnit na škaré a natočili seriál, aby měli peníze na make-up a ještě navíc, aby všechyn ženy sledující tento seriál přesvědčili o tom, že se pohádky dějí i ve skutečnosti. Milé dámy, PROBUDTE SE JE ČAS PROBUDIT SE ZE SNA!!!!!! Tohle je kravina! Nikdy z vás nebude taková kráska, nikdy nepovedete modní společnost, nikdy se o vás nebudou prát 2 muži, jeden který vás miluje a u kterého prostě skončit musíte a ten, který ženy střídá a touží i po vás.... :) jsou to kecy.. .a vy to nevidíte a pak, že je žena chytřejší než muž! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem v hospodě viděl díl, jak si vošklivka Betty kupuje Fóbii. Si eště pamatuju, že stála asi 35 milionů Kolumbijských pesos. To byla fakt hrozná hlína. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní Kolumbijská série, která díky naší nejlepší TV stanici ... ano TV Nova, která nám neustále přináší na obrazovky seriálové skvosty z celého vesmíru, se mohly těšit domovy důchodců, z tak skvělé romantické - komedie jako je Ošklivka Betty a také nemocnice z mnoha výpadků kardiostimulátorů, kvůli nečekaným zvratům v příběhu, kteří tak obrovský nátlak nevydržely a u 168 dílu se zhroutili z nedočkavosti na poslední díl. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Ehm, opět jsem pravidelně sledoval a jedná se o nejzábavnější a nejmilejší telenovelu, kterou jsem viděl. Rozhodně lepší než druhá řada Ecomoda, kterou jsem také sledoval a musím uznat, že jsem se těšil, až Ana María Orozco ukáže svou krásu a ano, nádherná je. Komediální seriál se zapamatovatelnými hláškami: "mám tři semestry na San Marinu.." hodnotím třemi hvězdičky... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=zKAk87MiDDY ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších telenovel. Vítěz ceny o telenovelu roku a těšívá se i pravidelnějšímu reprízování, což je na telenovelu poměrně vzácnost. Od ostatních se odlišuje především tím, že sama sebe skutečně nebere moc vážně. Její popularita vedla dokonce k natočení amerického remaku, který příběh upgradeoval do úplně jiných měřítek, ovšem původní charakter a naivitu předlohy pochopitelně ztratil. Malý pokus o žánrové rozlišení, které je tady na čsfd v případě telenovel prakticky nulové. ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuto telenovelu by měli připlácnout varování ministra zdravotnictví (ministerstvo kultury se zhroutilo v křečích po shlédnutí prvních dvou minut). ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Historicky první moje hodnocení zde na ČSFD, u kterého jsem neváhal ani na mikrozlomek vteřiny. Znal jsem dva teenagery (chytré, normální lidi!), kteří to úplně žrali, žili tím seriálem a neunikl jim ani jeden díl. Kamarádství nám dlouho nevydrželo, ale kvůli tomu to vážně nebylo... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Dve hvezdicky jsou tak akorat pro serial, nebudu rikat telenovelu, proste za serial, ktery si dela srandu sam za sebe a svym humorem byl casto vtpiny! ()

Nin odpad!

všechny recenze uživatele

aaaaaaaa...... ty ženský jsou tak uvřeštěný ! Jen při vzpomínce na ně mě bolí hlava. Au. (0/10) ()

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama