Reklama

Reklama

Postav si sen!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2021, 50 min

Účinkují:

Iva Kubelková (moderátor)

Obsahy(1)

Dokážete si představit, že proměníte bydlení za pouhý den a půl? Naši designéři to ve spolupráci s účastníky pořadu musí stihnout. Postav si sen navazuje na oblíbený pořad Jak se staví sen. Bude ho moderovat Iva Kubelková a kromě známých designérů se nám představí šest nových tváří... Postav si sen! je nový pořad, ve kterém moderátorka Iva Kubelková a oblíbení i noví designéři budou plnit sny o lepším bydlení. Tentokrát ale i aktéři proměny budou muset přiložit ruku k dílu a aktivně se zúčastní přestavby. Můžou tak splnit přání svým nejbližším, o kterých už dlouho sní, ale na jeho realizaci chybí finanční prostředky. Partneři proměn dodají materiál, designéři nápady a vybraní účastníci si svůj sen společně postaví. Tentokrát bude na vše šibeničních 36 hodin. Těší se na vás ostřílené dvojice designérů: Kamila a František nebo Andrea a Marek, ale také nové tváře Zuzana + Viktor, Veronika + Renata a Jaroslava + Hana. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Pořady o bydlení, designu či architektuře jsou pro mě vždy zajímavých zpestřením českého televizního podprůměru. Největší problém pořadu je dost výrazné zaměření na utrpení lidí - čím větší "ubožák", tím lépe. Nakonec tak z pořadu o bydlení je samotnému bydlení a designu věnováno stěží 15 minut (z celkových 50). Zbytek musíte čumět na superchytrou a nechutně vlezlou Kubelkovou, jak dává všem rady do života. Bliju, bliješ, blijeme. 43% ()

psychous3 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby "designéři" neutráceli desítky tisíc za designové lustry a ostatní blbosti ale spíš investovali do nutnějšího vybavení, dávalo by to větší smysl. ()

Reklama

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kus jednoho dílu a o ničem. A to neustálé "VAU" paní domácí mi pěkně lezlo na nervy. Už žádný další neuvidím. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ale vůbec to nemá náboj, dva designéři jsou sice výmluvní, ale nezajímaví, chatu sice upravili moc hezky, ale moc zajímavostí o přestavbě jsme se nedozvěděli. Kubelková moc v akci není, sem tam něco pronese, někam se projde, ale nic víc. Slabota. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama