Reklama

Reklama

Rodinný masakr

  • Itálie Bastardi a mano armata (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Když rozstřílejí samopalem děvče, co se miluje v autě, nevíme ani proč se to stalo, ani s kým v tom autě byla. O 15 let později se seznamujeme v alžírském vězení se Sergiem a ten tam není ani mezi dalšími odsouzenými, ani u dozorců příliš populární. Po jednom napadení spoluvězni ho navštíví neznámý advokát a nabízí mu – za malou úsluhu pro klienta, kterého zastupuje – prezidentskou milost. A návrat do Itálie, možnost uvidět opět svou dceru i finanční odměna je příliš mnoho lákadel, aby tu službičku odmítl. Jako bytový zloděj s dlouhou kariérou se má vloupat do jednoho domu – nic co by nezvládl. Už když kouká přes plot, cítí potíže, obyvatelé téhle vily jsou doma. Ale na telefon mu opakovaně přichází vzkaz: „Jdi dovnitř!“ (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

DJ Kritik odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé sekundy mali náznak dobrej krimi, ale skutočne len sekundy. Potom už to malo rýchly spád. Alebo lepšie povedané pád. Toto je vskutku premrhaný čas pozerať túto neskutočnú stupiditu. Nechápem, či po natočení prvej scény si nevšimli, že zabudli na pornohercov, lebo nič iné ako kulisa k niečomu takému sa to nehodí. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Úvod veľmi sľubný, ale iba falošný, netreba sa nechať ojebabrať, pretože následne zistíte, že ide o veľmi chabý a blbý film. Veľmi dementný scenár a veľmi blbé scény. Režisér sa tiež úplne minul povolaniu, s takým intekektom mohol kopať kanále. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama