Reklama

Reklama

Zoo - Série 1

(série)
USA, 2015, 9 h 46 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Nora Arnezeder, Billy Burke, Ken Olin, Reid Scott, Brian Tee, Tamara Tunie, Wayne Pére, Isaac White, Brandon Stacy (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (7)

neo93 

všechny recenze uživatele

Docela podařený seriál s velmi originálním nápadem, kde v hlavní roli jsou nebezpečné a agresivní zvířata, alespoň tedy v některých epizodách. Po velmi dobrém africkém pilotu se lvy jsem očekával podobně laděné i nadcházející díly, které ovšem příliš nepřišly. Ale i tak, se dá na seriál dívat, kdy se střídají lepší s horšími epizodami. Konec řady byl víc než zajímavý, tak jsem zvědavý jakým směrem se bude vyvíjet druhá série. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Triky občas haprujú, niektoré dejové línie a postavy idú do stratena a sú pre dej zbytočné a občas prídu na rad predvídateľné klišé zvraty. Napriek tomu sa mi prvá séria Zoo páčila - námet je značne originálny (krvavé útoky zvierat na ľudí naprieč celým svetom) a obrovským plusom je sympatické herecké obsadenie. Zoo je tímovka, kde má každá postava svoje miesto a i slabšie postavy sú sympaťáci a spolu to všetkým pokope pristane. Posledné sekundy záverečnej časti prvej série sú síce až nechutne veľkým cliffhangerom, ale páčili sa mi. ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Po stáročia bolo dominantným druhom ľudstvo. Zvieratá sme krotili, väznili v klietkach, zabíjali pre zábavu. Ale čo ak si zvieratá na celej Zemi raz povedia, že už stačilo? Čo ak sa nám napokon rozhodnú všetko oplatiť?" Prvý diel odštartoval veľmi zaujímavú myšlienku, samozrejme nereálnu, ale na relax ideálnu: zvieratá sa zjednotili a vracajú ľuďom úder. Ďalšie diely vniesli do deja ešte trochu anti-GMO konšpirácií, keď aktivistická blogerka obviní zo zmeneného správania sa zvierat pesticídy korporácie Reiden. Aby som neprezrádzal dej, nebudem rozpisovať, či mala pravdu. Musím sa ale priznať, že pesticíd, nepesticíd, tá idea sa mi páčila. Desiaty diel, o extrémistických osloboditeľoch zvierat Free Animal Rights Militia, priniesol nemálo moralistických kecov hlavných hrdinov nesúvisiacich s dejom a celkovo niektoré diely obsahovali nezmysli, napríklad keď hibernujúceho medveďa prevážali a robili na ňom pokusy a on ležal ako v ťažkej narkóze (pritom len spal). V podstate som celkovo očakával oveľa viac krvi a mŕtvych. V prvej sérii ich nebolo veľa. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tak 75%. Ze začátku mě tento seriál nějak zvlášť nebavil. Čekal jsem od něj něco trochu jiného, tak možná proto. Ale nutno říct, už během pár epizod jsem si oblíbil všechny hlavní postavy a děj mě docela zajímavě upoutal, že jsem se do každé další epizody ani nemusel nutit. A to zakončení? No, jsem jen rád, že mohu hned navázat. S první sérií jsem nakonec spokojen, jde o velmi originální nápad, podaný víc než dobře, aby bavil. ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama