Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Allison předkládá týmu noviny z roku 1895, kde se píše o podobné situaci se zvířaty. Aby se o příčině mutace dozvěděli více, odletí do Portugalska, aby se zmocnili vzácné medúzy. Jackson se začíná chovat velmi agresivně, protože už na něj působí účinky mutace. Jacksonův otec Robert stále žije. Davis ho drží ve vězeňské cele a nutí ho spolupracovat na projektu Noah Objective. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okej, takže dnes sú na programe dňa pavúky a nesmrteľné medúzy. Miestami je z toho telenovela, ale pristihol som sa pri tom, že mi tlačenie na emócie a vzťahy začína skôr vyhovovať, než vadiť. Je to hlavne príbeh priateľstva nesúrodej skupinky ľudí, než apokalypsa. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivní pád. Poslední díl, na který jsem se podíval - po ucházející první sérii to sklouzlo do naprostého zoufalství, kde nic nedává logický smysl, děj se skládá už jenom z nenavazujících scén, přibývají další a další zvířata s nějakým vlivem mutace (mimochodem většinou zcela nesmyslným), postavy se chovají jako dementi a tak dále, a tak dále... ()

Reklama

Reklama