Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 27 h 54 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nora Arnezeder, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Billy Burke, Carl Lumbly, Isaac White, Brian Tee, Tamara Tunie, Shane Jacobsen, Han Soto (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na Zemi propukla vlna zvířecích útoků proti lidem. Jsou koordinované, zuřivé a ve většině případů smrtící. Skupina vedená zoologem Jamesem Wolkem má za úkol zjistit co a proč se děje a hlavně....jak to zastavit. (TV Nova)

Recenze uživatele Ryuuhei k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2015) (S01) 

Tak tak 75%. Ze začátku mě tento seriál nějak zvlášť nebavil. Čekal jsem od něj něco trochu jiného, tak možná proto. Ale nutno říct, už během pár epizod jsem si oblíbil všechny hlavní postavy a děj mě docela zajímavě upoutal, že jsem se do každé další epizody ani nemusel nutit. A to zakončení? No, jsem jen rád, že mohu hned navázat. S první sérií jsem nakonec spokojen, jde o velmi originální nápad, podaný víc než dobře, aby bavil. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Oproti rozjezdové sérii zde bylo mnohem víc zajímavých zvratů. A to vyvrbení? No, větší překvapení už přinést ani nemohlo. I když mě určitý vývoj děje docela zklamal (tedy, původ a důvod „viru“ hlavně). A myslím si, že nebýt silných cliffhangerů, možná bych se k tak poctivému sledování prakticky každý den ani nepřiměl. 80% ()

Související novinky

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

10.08.2020

V roce 2017 Netflix uzavřel smlouvu s komiksovým spisovatelem Markem Millarem, která v podstatě streamovacímu gigantovi zajišťuje práva předělávat originální komiksy slavného spisovatele do filmové… (více)

Reklama

Reklama