Reklama

Reklama

Ztracené město

  • USA The Lost City (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spisovatelka Loretta Sageová (Sandra Bullock) píše úspěšné romány, které se odehrávají na těch nejexotičtějších místech. Že prakticky nevystrčí paty ze svého bytu, je vedlejší. Dalším paradoxem je fakt, že jejího dvorního hrdinu, okouzlujícího dobrodruha Dashe, ztělesňuje na obálkách jejích knížek velmi nepraktický ňouma Alan (Channing Tatum). Je sice sexy, ale k ničemu, a to ho dost trápí. Rád by udělal něco hrdinského. Dostane příležitost, když lehce šílený miliardář (Daniel Radcliffe) spisovatelku unese přímo před jeho očima. Tenhle člověk si totiž vzal do hlavy, že Loretta ve své poslední knize detailně popsala cestu k mýtickému Ztracenému městu, v němž se ukrývá poklad nedozírné hodnoty. Než se Loretta naděje, sedí v letadle, které ji převáží na exotický ostrov kdesi v Atlantiku. „Kluk z obálky“ Alan se rozhodne svou autorku zachránit, ale vědom si svých limitů, přibere na cestu osobního trenéra, opravdového dobrodruha (Brad Pitt). Společnými silami se jim sice podaří vyprostit Lorettu ze spárů únosců, ale tím jejich dobrodružství uprostřed tropické džungle zdaleka nekončí. Naopak, právě začalo. A bude stokrát šílenější než ta, o kterých se Loretta rozepisuje na stránkách svých bestsellerů. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (463)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ztracené město je ve výsledku neurážející jednohubka, která většinu času baví svými stupidními postavami s jejich stupidním humorem, ale přiznám se, že až tak okouzlen nejsem a čekal jsem o dost větší nálož. Bullock je jako vždy v podobných komediích dobrá a Pitt i Radcliffe jsou naopak dost nevýrazní, ale bohatě to táhne nahoru Tatum, respektive jeho zábavná postava naprostého trotla, který se postaral o většinu srandy na scéně, slušně hláškuje a je to zkrátka ten klasický archetyp “zábavného šaška”. Na druhou stranu příběh je klasické klišé, logika zde častokrát chybí, stopáž 2 hodin je celkem přestřel a celkově film nemá zas takové kouzlo, jak bych původně očekával. Na jedno zkouknutí příjemně strávený čas a obstojná sranda, ale o žádnou světovou hitparádu zrovna taky úplně nejde. Lepší průměr. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po nudném Uncharted přichází ještě nudnější The Lost City. Další klišoidní, neoriginální dobrodružství, bez akce, je to opět suchý, ukecaný a bez nápadů. Hvězda za scénu s Pittem a druhá za Sandru, která i ve svých skoro 60 letech, vypadá stále úžasně. Jsem na oba dva zvědavý v Bullet Train. Každopádně, tohle bylo fakt nezáživný, čekal jsem rozhodně větší zábavu. (893. hodnocení) ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Z komerčního hlediska skvěle vykalkulovaný a vysoustružený studiový produkt, který nikoho neurazí, ale zároveň nemá absolutně žádné ambice přinést jakkoliv výjimečný nebo aspoň lehce nadprůměrný divácký zážitek. Kamenně strnulý horní ret a dokonale vyhlazené tvářičky Sandry Bullock mě z děje docela vytrhávaly, stejně jako úplně marný záporák v podání Daniela Radcliffa, jenž se jako herec sice snaží seč může, ale castingový omyl tím nespraví. Pusťte si radši třeba po letech znova výbornou Honbu za diamantem, Ztracené město je jen naleštěná komerce vhodná leda k žehlení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film vhodný snáď len na koniec pracovného týždňa, kedy potrebujete totálne vypnúť mozog. Čakal som ale od The Lost City aj ako od odpočinkovej zábavy niečo viac a predovšetkým som si myslel, že to bude oveľa viac meta a z klišé si to bude viac uťahovať ako ich využívať. Ale keďže je ten koniec náročného pracovného týždňa a k sledovaniu som zvolil chutný snack, tak tie tri hviezdy nemám problém udeliť. Sandre a Channingovi to spolu sekne, Brad potešil, Daniel stále hľadá vhodnú typologickú polohu do budúcnosti a už by ju konečne mohol nájsť. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Expedice džungle 2 - Hery Potrat a Kámen úrazu. Přesně takhle by to vypadalo, kdyby se Príma Hnooj dostala k velkoprodukci a natočila velkolepý bliják, jenž zaručeně pobaví celou retardovanou rodinu. Přiblblá, sterilní a trapná předražená ubohost pro mentální paralympioniky, tak moc rádoby parodie na telenovely a červenou kni-hovnu, až je z toho zase jen telenovela, červená kni-hovna a manifest scénáristické debility na téma „Vtipe vylez!“, která na mě působila stejně děsivě a žinantně, jako by si sedmapadesátiletá Sádra Bulíková uprostřed filmu odlíčila xicht, vysoukala se z toho elastického stahovacího buzerantského overalu s namalovanou prdelí a začala se přitrouble pitvořit. Že by měl Čuník Tatům „hrát“ jen předváděče Versáčeho homotang, a to výhradně pro mongoloidní děti se stejně oduševnělým výrazem, je všeobecně známý fuckt, čili našel v takto kvalitním popkulturním dávidle bezesporu opodstatněné uplatnění. Takže nejpalčivější otázkou, vyvolanou tímto bez IQsupresiv nesledovatelným svinstvem zůstává, co v tom, kurva, dělal Brad?! Jako nesoudný senil, který dobrovolně zaklapuje hajzlový poklop za svou uvážlivě budovanou kariérou, zatím rozhodně nevypadá, tudíž se jediným logickým vysvětlením jeví vydírání produkcí, že ho napráší neomarxistům za seksuální obtěžování Klůnyho nezletilého labradora, což byla dozajista připravena hysterickým štěkotem okamžitě podpořit i Endželínina čivava. Tak tyhle neumětelské a oligofrenní bratry už rozhodně NE-E! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Scéna s táčkami bola natočená na prvý pokus. (megajalec)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama