Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina obyvatel žijících v chudinské čtvrti je terorizována a zabíjena místní společností, jež se je snaží vytlačit z jejich domovů za účelem zisku. Do cesty se ale postaví mladá žena Angel, která se rozhodne kandidovat do úřadu a zničit tak ostatní zkorumpované členy úřadu. To se ale neobejde bez zastrašování a posléze únosu Angeliny dcery. Pro získání dcery a nastolení spravedlnosti se musí Angel postavit zločincům za pomoci svých přátel. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tady už fakt davám tu jednu s velmi VELMI odřenýma zakrvácenýma ušima i očima! Za ten dobrej začátek, jinak je to hloupost, hloupost HLOUPOST!! Nudný jak prase, nic se tam neděje a ten konec tomu dodal korunu teda. Ta holka je pěkná sice ale ten film stojí za hovno. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Robert Vincent OʼNeill se po roce vrátil ke svému scenáristickému a režijnímu počinu „Andílek“ (1984) a pokusil se navázat volným pokračováním. A dopadl tak, jako povětšinou mnozí jiní. Sociologie veřejného nočního života ozvláštněná lehkým humorem a takřka dospěláckou pohádkovou fantazií je pryč. OʼNeill vsadil na klasický příběh pomsty, ale v takovémto známém prostředí už to bohužel nefunguje. Donnu Wilkes v hlavní roli vystřídala Betsy Russell, která svým sex-appealem nijak nezaostává, ale mrzutý scénář jí moc šancí k diváckému zaujetí, nedává. Některé postavy se vrátily, ale spíš k doplnění ansámblu, neboť nemají takového prostoru, jako v předchozím snímku. Atmosféra noční ulice je stejná, ale když příběh vázne, celé to cloumá nezajímavou dějovou franšízou. Použití batolete jako rukojmí mafie se sice jen tak nevidí, ale v tomto případě je to zpracováno poněkud nešťastně. A konečně důvěryhodnost a hlavně uvěřitelnost Molly „Angel“ Stewart coby mstitelky… Zlatý Arnie ve stejné době uvedeném snímku „Komando“ (1985). No, ale jako protipól ženy od muže ve své naivitě, nakonec, proč ne. Chlapi měli Arnolda, ženy Betsy. Každopádně pro Roberta Vincenta OʼNeilla se tak tímto naskytlo poučení, že když chce vstoupit další dějepravou do stejných vod, musí mít připraveno něco, co by původní dílo překonalo. Tímto dílem se jedná o sestup dolů. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Film na náš trh vypustil tuším Lars home vide, který si nedělal moc hlavu s dabingem a filmy sázel v takových těch studiových jednohlasech i když asi dvojhlasech, aspoň se drželi dabingu podle pohlaví herce :-) No ale i to mělo svoje kouzlo a když si člověk veme kolik bylo tehdá distribučních firem a kolik se toho měsíčně chrlilo na trh, tak se člověk ani nemůže divit. Tohle pokračování ještě vcelku drží krok a béčkovou úroveň, což se o dalších dvou dílech už jistě říct nedá, přesto nejde a žádnou petelici, kvůli které by jste se měli hnát z práce domů k bedně :-) Standartní béčkovej slaboprůměrňák :-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama