Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Mare a Colin analyzují nové fyzické důkazy, telefonní záznamy vedou k nepravděpodobnému podezřelému. Poté, co se na Helen oboří kvůli hrozícímu boji o opatrovnictví Drewa, dostane Mare od Richarda nečekanou radu, jak dále postupovat s Carrie. Později Kenny a Mare čelí následkům svých odsouzeníhodných pokusů ochránit rodinu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Celkově samozřejmě vysoká kvalita, Kate Winslet výborná, ale speciálně bych chtěl v této epizodě vyzdvihnout Evana Peterse, jeho scéna na baru byl naprosto bezchybná. Tolik emocí, a přitom byl zcela přesvědčivě nalitý. Kdo byl někdy opilý a nešťastně zamilovaný, v Zabelovi se tady najde. Skvělá práce, upřímně highlight epizody. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový seriál ocení spíš divák, který už má něco odžito. Mare je má vrstevnice, takže i když mám do jejich problémů hodně daleko, je pro mě její postava pochopitelnější než pro mlaďochy. I když je ten poměr krimi vs psychologické drama pořád pěkně vyvážený, tato epizoda mi nesedla, jako ty předchozí. Nicméně pořád má co nabídnout díky skvělým hercům i dialogům, které vás přimějí k zamyšlení. V Harry Potterovi zazní...ty nejsi špatný člověk, jsi dobrý člověk, kterému se staly špatné věci. Pravdou ovšem je, že pokud budete neustále vystavováni špatným věcem a obklopeni špatnými lidmi, tak vás to nakonec pohltí a ovládne taky. Je super, že Mare není klasická dobračka a že tvůrci nešetří postavy, ani diváka. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mare a jej kolega už naplno vyšetrujú a počiatočná istota v identite vraha sa, pochopiteľne, začína rozplývať, pričom tých podozrivých je, pochopiteľne, hneď viacero. No a záver sa nás snaží oklamať, že už je vo veci jasno, ale kto by tomu veril, že. Okrem toho tu máme aj rodinné záležitosti a Mare je právom psychicky dosť mimo, všetko sa na ňu valí z každej strany. Za niečo si ale môže aj sama, ako sa presvedčíte. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, že kromě hlavního případu je tady rozehrána hromada dalších mini epizodek, u kterých tušíte, že se v budoucnu nějakým způsobem propojí, ale zatím nemáte konkrétní představu jak. Každopádně jsou velmi zajímavé. Postupně se vytahují nejrůznější kostlivci ze skříní. Mnoho postav se chová minimálně podivně. Tenhle zapadákov ukrývá více tajemství, než by se mohlo na první pohled zdát. Chemie mezi postavami je úžasná. Moc zatím nemám co bych seriálu vytknul. Funguje vážně skvěle na mnoha frontách - zpracování, příběh, postavy. Snad jen boj o vnoučka mě zatím nijak zvlášť nebaví a nezajímá. [84 %] ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mare sa v tejto epizode ukazuje ako pekne studena a vypocitava mrcha. ;) Alebo to vidim zle a je to "laska"?  heh. Nieco ludske sme sa dozvedeli i o dalsich zucastnenych, ale pripad sa moc neposuva. "Svaty muz" a jeho bullshity sa mi uz "pilili usi". Myslim, ze nocna scena na moste nas mnohych neprekvapila. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama