Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během nařízených terapeutických sezení se Mare svěřuje s tím, že její rodinu sužovaly psychické problémy. Mezitím se Lori snaží přijít na kloub synovu výbuchu ve škole a později se Mare setkává s člověkem, který jí pomůže najít možnou souvislost mezi jejími třemi případy. (HBO Europe)

Recenze (27)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když snaha uchopit víc žánrů trvá (a chápu, že o „vztahovku“ ne každý stojí), nicméně tvůrci klidně na čas odhodí případ zmizelých dívek na vedlejší kolej a detailněji se věnují osobním problémům hlavní protagonistky a její rodiny. Dál se nicméně netlačí na pilu, navíc tu máme jeden z vrcholů série. Otec se synkem mají tajemství, staré rány u terapeutky ze sebe sype také Mare. Přijde i kouzelný moment ze smutečního setkání u sousedů (matka Helen válí, úsměvné prvky jsou většinou spojené s ní). Vyšetřovatelé mají shodu u podezřelých dodávek i adresy majitelů. Finále silné. Zamlouvá se mi, že děj je uchopený tak, že divák je téměř vždy o krok před policií. Má tak určitá očekávání, která mu ale tvůrci (místy) zajímavě vyvrátí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepší diel, pretože... ide o diel najnapínavejší s úžasným finále, čaká nás niekoľko dôležitých informácií, vzťahy medzi postavami kulminujú a predovšetkým má divák dojem, že tu nie je ani minúta navyše, čo je aj pri tých najlepších seriáloch občas problém, samozrejme aj vrátane Mare of Easttown. Len nie v Illusions. Prípad je viac menej vyriešený, ale všetky dieliky puzzle stále nie sú na svojom mieste a seriál nie je postavený len na ústrednej záhade. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Značná část stopáže má skoro až uspávací tempo. Řeší se všemožné vztahové píčoviny, které jsou většině diváků v ten moment úplně u prdele a docení je až ve spojení s naprosto nečekaným, šokujícím a kule rvoucím závěrem, které mě nechalo úplně bez dechu civět na závěrečné titulky. Toto se mi minimálně v rámci seriálu pěkně dlouho nestalo. Naopak, ta humorná část je tam z mého pohledu možná až trošku překážející. Budu se opakovat, ale musím znovu pochválit, jak úžasně jsou jednotlivé postavy napsány a každá z nich má pochybné tajemství, které vás nutí spekulovat nad spoustou možných scénářů a okruh podezřelých se v mých očích nezastavitelně rozrůstá. [84 %] ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Někteří uživatelé by si měly uvědomit, že tohle není diskuze k epizodě a slovíčko spoiler by neškodilo!!! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem dokázat něco velkého.     No, víš...dělání velkých věcí se dost přeceňuje. Protože lidi je pak od tebe očekávají pokaždé. Vůbec nechápou, že jsi v prdeli stejně tak, jako oni. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem doteď "držel" spíš kvůli ženě a každej díl si spíš odbyl (nutno podotknout že Winsletka opravdu válí) jako povinnou "detektivku" s "áčkovou hvězdou" (nikdo mi nevrátí ztracený čas u té kokotiny s botoxovou Kidmankou a Grantem - nevím jak se ta nudnost jmenovala), tak tenhle mě v závěru docela vyrazil dech. Nazhle ()

kumite 

všechny recenze uživatele

Více drama než thriller, ale totální pecka !! Od prvního dílu to zatím tak nějak až fyzicky i psychicky nepříjemně graduje, opravdu neskutečné. Tohle zavání jedním ze seriálů roku. Snad to ten blížící se závěr nějak nezabije. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice vydařený díl! Spoiler ☠️ Vtipné chvilky mezi Mare a její matkou nemají chybu.. Zvědavý jsem co vymýšlí ten mladej,kdyz pálí deníky..No a samozřejmě napínavé, drsné a smutné finále...To jsem byl zarezanej v gauči jak dlouho ne...Zabela je škoda,byl super postava.😥 ()

Reklama

Reklama