Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se její vyšetřování zvrtne, Mare se konečně pokusí jít dál. (HBO Europe)

Recenze (21)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě si člověk říká ... je konec, případ vyřešen, co dál nám chtějí tvůrci v té další ukázat? Buďte v klidu, nejde o zbytečnou natahovanou. Pořád je co řešit. Navíc právě teď je prostor ukázat, že nešlo o to odhalit, jak strašné místo Easttown je, nebo jak moc je život jeho obyvatel tvrdý. Mozaika je doskládána. A ta temná deka je v závěru stržena. Dokonce zasvítí slunce a Mare se usměje, protože na konci všech tunelů je světlo. Konec jak má být. Skvělý počin. Více podobných ženských hrdinek. Mám pocit, že od Pádu jsem takto silnou postavu/ženu detektiva, v seriálu neviděl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako celek je seriál na krásné 4*, protože ne vše zde funguje na 100% ale po dokoukani všech dílů jsem se rozhodl zvlášť ohodnotit závěrečný díl, protože se vše krásně uzavře a závěrečný díl tak je nejen parádní tečkou silného průběhu, ale hlavně neuvěřitelná emocionální nálož, kterou jsem dlouho nezažil a pokud by podobně silné byly všechny díly, byl by to jeden z mimořádných seriálů. ()

Reklama

Lockeroom 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů z poslední doby. Herecký výkon Kate Winslet tomu kraloval, musím přiznat, že mě mile překvapila. Ten poslední díl byl na závěr trochu moc selanka, polepšený kněz kázal a poučoval, všichni se smířili, Mare se srovnala s minulostí, mohlo tam zůstat víc temnoty. Ale jinak to hodnotím velice kladně. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to celé uzavírá. Vnímáme, že morální či citové potíže mladých mají nemalé kořeny v selhávání jejich rodičů. I Mare to tak vnímá. Prvních pár minut silných, finále každopádně není o americké velkohubé akci, ale o postupném „uzavírání“ komplikovaných sociálních vazeb. A určitě se dalo ze všeho toho usmiřování, objímání u rodinného stolu nebo kázání napraveného kněze ukrojit. Prostě těch ingrediencí bylo příliš a často se navzájem přebíjely. A je tu závěr, ve kterém mi prostě chyběl nějaký pověstný vrchol. Ale celkově pochopitelně spokojenost. Velká!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Přesně dle očekávání nic nebylo tak, jak závěr předchozí epizody naznačoval, ba dokonce všechno bylo úplně jinak. Nezbývá mi, než se zastydět a přiznat, že jsem vraha vskutku neodhadl. Od prokecnutí nevěry se mi jako ideální podezřelý jevil právě onen vousáč, u kterého jsem si začal být jistý, že je skutečným otcem dítěte a právě proto se mi jevil jako hlavní podezřelý a člověk s opravdovou motivací k vraždě. Ono to však nakonec bylo ještě malinko zamotanější a moc hezky promyšlené. Musím si postesknout nad vyšetřovacími postupy, protože já bych měl případ do několika dní vyřešen v momentě, kdy bych znal typ vraždící zbraně, která byla natolik exotická, že nemohlo být nikterak složité prolustrovat si její potenciální držitele a odtud se dostat k možným pachatelům. Mare v rámci dramatizace na hromadu věci přišla tak nějak náhodou. Scénář byl moc hezky promyšlený, protože když si zpětně procházím v hlavě jednotlivé události, tak musím uznat, že tam bylo mnoho indicií, podle kterých se dal pachatel vyvodit. Každopádně vynikající krimi a velmi povedené finále.  [83 %] ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama