Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva podlí démoni uzavřou dohodu s mladou fanynkou punkrockové hudby, aby mohli zmizet z podsvětí a splnit si velké sny v Zemi živých. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Sellick se sice vrací po 13 letech, ale, že by to stálo za to se napsat nemá. V podstatě je to animák s  desítkami vedlejších linek. Holka přijde při nehodě o rodiče a jelikož nikoho nemá tak skončí v pasťáku tam dělá bordel a kohosi zabije tak ji dají do církevní školy. Tam jsou nějací podnikatelé co vše kupují místní farář jim to nechce prodat dokud mu nepostaví jeho školu tak ho zabijou mezitím ta holka získá ďáblovo znamení a povolá dva démony co oživí nechtěně toho faráře , který se pak dohodne s těmi podnikateli ti démoni oživí 6 členů rady co přehlasují ty co nechtějí, aby tam ti podnikatelé stavily. Mezitím kámoš té holky co byl mimochodem dříve holka (tohle je asi první transgerderový animák na světě ne, že by to bylo podstatné tahle postava tu má tak 10 minut ) oživí její rodiče, které chtěla původně ta holka oživit, ale ti démoni to nechtěly povolit tu holku kontaktuje další ženská co má ďáblovo znamení a lovec démonů a pro ty démony si dojde jejich šéf (tahle linka je úplně zbytečná je tam tak 5 minut a vyřeší se během minuty)  a všichni společně zastaví ty podnikatele. Jak píšu je to slátanina táhne se to jak sračky z lidí co byly 28 října na proruské demonstraci  a chválit zde není co. Nějakou logiku a scénář to ani nemá (na to, že to psali 4 lidi) jelikož se zde objevují desítky let mrtví lidi co jsou na hřbitově a mají prázdné hroby a všichni jsou s tím úplně v pohodě.  Jedna postava zde zemře oni ji pohřbí za 5 minut oživne a všichni úplně v pořádku tak žije. 40 procent ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Na mě tam teda bylo těch dějových linií až moc, natož pro děti. Začátek vypadal moc dobře, ale postupem času to začalo být moc překombinované. Lepší by bylo, kdyby se tvůrci zaměřili jen na jedno poselství a od toho by se taky odvíjel celý film. Za mě to vůbec nebylo špatné, vizuálně krása, ale na pohádku až moc k přemýšlení. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Nový film Henryho Selicka má stejně dobrou animaci a atmosféru jako jeho předchozí počiny a přesto je to tak trochu nuda. Příběh není špatný, ale těch dějových linek je tu prostě moc, tudíž jsem měl pocit, že hlavní hrdinka nedostává dostatek prostoru. Není to nejhorší, ale existuje spousta kvalitnějších animáků se stejnou tématikou. 5/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předchozí Selickova Koralína se mi líbila. U Wendel a Wild mě nalákal zdejší obsah ale po dokoukání musím konstatovat, že tohle mě vůbec neoslovilo. Nápad dobrej ale zpracování otřesný. Vše zabíjí chaotickej scénář se spoustou dějových linek. Spíš by mě zajímalo pro koho byl tenhle animák primárně natočenej potažmo pro jakou cílovou skupinu. Pro děti to nebude ale pár dospělých to možná oslovit může. Za mě 2 hvězdy. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Po skvělé Coraline jsem očekával hodně, kort když se Henry spojil s Michael Key a Peelem. Zdejší recenze mě vyloženě vystrašily, ale stále jsem si říkal, že to prostě jen nemusí být animák pro každého. Jenže ono ve výsledku opravdu není o co stát. Začátek je solidní, ale druhá půlka filmu působí jak náhodná bezmyšlenkovitá a hlavně odfláklá směsice scén, která vede film ke konci. Za originální styl animace, ucházející soundtrack a trochu úcty k režisérovi ty 3 hvězdy dám, ale doporučit to opravdu nemohu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Puxina)

Reklama

Reklama