Reklama

Reklama

Cesta pomsty

  • USA Savage Salvation (více)
Trailer 2

Čerstvě zasnoubený pár Shelby John a Ruby Redová se rozhodl začít nový život bez drog a opiátů, kterým holduje celé jejich městečko. Chtějí se očistit a založit si rodinu. V jejich snaze je podporuje i Rubyin švagr Peter (John Malkovich). Ruby se připravuje na křest v řece, aby smyla všechny své hříchy. Než tak stihne učinit, najde ji Shelby mrtvou. Je šílený žalem. Vejde do něj strašlivý vztek a zuřivě se začne mstít. Vyzbrojen adrenalinem a nastřelovací pistolí vraždí všechny feťáky a dealery jednoho po druhém, dokud se nedostane až k nejvyšším článkům drogového řetězce. Šerif Church (Robert DeNiro) a detektivka Zeppelinová, kteří udržují v drsném městečku mír, se pouštějí do závodu s časem, aby zastavili Shelbyho mstu dřív, než se potká s lordem Coyotem. Jinak se městečko promění v krvavou lázeň. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Willisovská sračka na úrovni filmov aké točil asi pred piatimi rokmi. Len namiesto neho tu na pár minút hrá policajta s nonstop znudeným výrazom De Niro. A na čo tam bol Malkovich netuším. Nie je to úplný odpad, lebo kameraman kameruje, zvukár zvučí a strihač strižliká celkom profesionálne. Ale dejovo to je ukrutne nezáživná nuda s jednoduchým obohratým príbehom. Miestami to aj pôsobilo, že sa snažili o niečo pozerateľné, ale od týchto tvorcov totálnych zetiek to dopadlo ako vždy. Ruky preč. 2/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice laciné a příšerně zahrané béčko, které chce být něčím větším, než klasickým revenge akčňákem. Herecky příšerné, příběhově nudné a nezajímavé a akce, zde zabírá asi 10 minut. Bylo fajn opět vidět De Nira a Malkoviche, kteří si vydělávají na nájem, ale Savage Salvation, nabízí stejný typ zábavy jako libovolná Seagalovka za posledních 20 let, jen se u toho tváří víc vážně. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Savage Salvation je ryzí béčková podívaná, lákající v podstatě jen na obsazení, v jehož centru se nalézají jména, u kterých si člověk musí prostě říct, že i herectví je zkrátka jen zaměstnání, přinášející svým zaměstnancům, v tomto případě herců, plat, a prostě asi vždy nejde být je na vrcholu potravinového řetězce, a někdy se zkrátka musí vynést i sračky ze žumpy, což platí především pak pro zde též přítomného Roberta De Nira, který poměrně pravidelně střídá svou účast ve vrcholných filmových zážitcích s těmi nejmizernějšími produkcemi. Huston s Malkovichem se v těch břečkách objevují totiž již poměrně pravidelně, což je ovšem u obou pánů také velká škoda, jelikož i je stále považuji za opravdu výrazné borce, ale herectví patří zkrátka k jednomu z nejneúprosnějších odvětví vůbec, a tak se vlastně nelze ani co divit. Nyní ale již k filmu samotnému. To, že se jedná o ryzí béčko jsem zmínil hned v úvodu, každopádně hlavní problém je, že tento snímek není zpracován snad ani v jednom ohledu dobře. V první polovině filmu se prakticky neděje vůbec nic a nikam se to ani příliš nepohne, a ta druhá, kde dojde k oné očekávané Cestě za pomstou, tak ta je zas zpracována nevýrazně, nenápaditě a jednoduše nedokáže ničím zaujmout, což se týče samozřejmě především nudné akce, ale i samotného vyústění, prostě to celé působí dojmem milionkrát omletého, bez jediného prvku, který by přinesl cokoliv zábavnějšího. Bohužel mě nicméně neoslovili ani veškeré tuctové postavy, nefungují tu ani emoce, o jejichž vyvolání se tvůrci též nemálo pokoušeli, tady je zkrátka opravdu těžké najít něco, na co bych mohl někoho nalákat, ale abych nebyl zas až tak přísný, tak je zároveň i pravda, že těch devadesát minut v přítomnosti této podívané lze bez problému přežít, zas až tak nesledovatelné a nesoudné to totiž rozhodně také není. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

"Vianočný darček", ktorý by ste najradšej vrátili ešte v ten istý deň. Absolútny nepodarok vzhľadom na mená 2 aktérov, ktorými sa pyšní poster. Polhoďku sledujeme sociodrama, keď sa duo feťákov snaží zostať clean, zvyšok chce byť akýmsi revenge aktom, bohužiaľ s C-čkovou partitúrou. Prečo v tomto fláku robia 10 minutové "křoví" Niro (sťa sheriff) & Malkovich (sťa druglord) sa zrejme nikdy nedozvieme... ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že éra "Willisovek" (čti srač*k) nekončí a místo něj jen dosadí De Nira. Zde jsem ale velmi překvapen, mě to bavilo. Na začátku je drama o závislosti na drogách, které se změní v pomstu ve Far Cry stylu. Klišé? To ano, ale dobře natočené, hezká kamera, dobré obsazení, dobrá hudba a hlavně jsem neměl pocit, že by některý z herců přehrával, tak jak je to u těchto "C" zvykem. ()

Galerie (41)

Související novinky

De Niro s Malkovichem v produkci Petra Jákla

De Niro s Malkovichem v produkci Petra Jákla

16.02.2021

Po skončení natáčení Jana Žižky se režisér a producent Petr Jákl začal více věnovat zahraničnímu filmovému trhu. Po svých producentských počinech Best Sellers s Michaelem Cainem, Axis Sally s Alem… (více)

Reklama

Reklama